Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei prezentējis FreeBuds Pro un FreeLace Pro bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Šodien, 10. septembrī, Huawei Patērētāju biznesa grupa starptautiskā Huawei Seamless AI Life jauno produktu prezentācijas pasākumā iepazīstināja ar sešiem jauniem produktiem, papildinot uzņēmuma viedierīču ekosistēmu saskaņā ar tā mākslīgā intelekta stratēģiju Seamless AI Life. Tā paredz pilnīgu ierīču savienojamību, sniedzot ikvienai ikdienas situācijai piemērotu produktu klāstu.

    Starp prezentētajiem produktiem ir Huawei FreeBuds Pro un Huawei FreeLace Pro, jauni augstu vērtēto bezvadu austiņu profesionālā līmeņa modeļi, kuri papildināti ar uzlabotu aktīvo trokšņu slāpēšanu, jaunu dizainu un ērtākām funkcijām. Tāpat jauno produktu klāstā ietilpst viedpulksteņi Huawei Watch GT 2 Pro un Huawei Watch Fit, kas ir Huawei valkājamo produktu līnijas jaunievedumi ar satriecošu izskatu, jaunām fitnesa datu apstrādes iespējām un treniņa režīmiem. Savukārt klēpjdatoru segmentu papildina Huawei MateBook X un Huawei MateBook 14, divi jauni, īpaši viegli klēpjdatori, kas pilnībā izmaina mobilo produktivitāti ar kompaktu formu un viedām funkcijām, kuras nodrošina inovatīvā Huawei Share funkcija.

    Reklāma

    Latvijā jau drīzumā būs pieejami abi jaunie Huawei viedpulksteņi un Huawei FreeBuds Pro bezvadu austiņas, savukārt pārējo produktu pieejamība Baltijas reģionā būs zināma nedaudz vēlāk.

    Uzrunājot auditoriju, Huawei arī apliecināja, ka turpinās attīstīt Seamless AI Life stratēģiju un sadarbībā ar partneriem pilnveidos savu produktu ekosistēmu. Šodien pieteiktie produkti radīti, lai sniegtu ciešākas saskarsmes pieredzi to lietotājiem visdažādākajās ikdienas jomās – no darba, rūpēm par veselību un fitnesa līdz mūzikas baudīšanai, tādējādi atspoguļojot Huawei misiju – veidot labāk savienotu pasauli.

    Huawei FreeBuds Pro

    Huawei FreeBuds Pro ir pasaulē pirmās True wireless stereo (TWS) bezvadu austiņas, kas atbalsta inteliģentu dinamisko trokšņu slāpēšanu. Ar integrētiem tehnoloģiju un programmatūras risinājumiem jaunās austiņas atpazīst apkārtējos trokšņus, kas rodas lietotāja tuvumā, un pārslēdzas starp trim profiliem – Vispārīgo, Ērto un Maksimālo, lai sniegtu situācijai piemērotāko trokšņu slāpēšanu.

    Huawei FreeBuds Pro nodrošina labāko trokšņu slāpēšanas sniegumu starp visiem Huawei audio produktiem ar nozarē augstāko trokšņu slāpēšanas vērtējumu 40dB. Divpusējais savienojums ar Android, iOS un Windows sistēmām nozīmē, ka lietotājs var viegli pārslēgties no vienas ierīces uz citu un jaunā žestu kontrole ļauj viegli kontrolēt austiņas, velkot pāri vai piesitot austiņu kubveida pamatnei ar pirkstu.

    Latvijā Huawei FreeBuds Pro austiņas būs pieejamas no 19. oktobra un to ieteicamā pārdošana cena būs 199 eiro.

    FreeBuds Pro un FreeLace Pro

    Huawei FreeLace Pro

    Arī pasākumā pieteiktās jaunās Huawei FreeLace Pro austiņas piedāvā lielisku skanējumu un stilīgu dizainu. Bezvadu austiņas ar savstarpēju kakla savienojumu, kas atbalsta trokšņu slāpēšanu līdz 40dB, izmanto nozares labāko algoritmu priekšrocības, lai nodrošinātu stabilu trokšņu slāpēšanas darbību jebkurā situācijā.

    Huawei FreeLace Pro piedāvā 14 mm alumīnija un magnija sakausējuma dinamisko draiveru pāri ar basa kanāliem, lai sniegtu augstas precizitātes skaņu. Savienošana ar ierīci un uzlāde ar Huawei HiPair risinājumu ļauj lietotājam ērti veikt abas darbības vienlaikus, pieslēdzot austiņas viedtālrunim ar USB-C pieslēgvietu. Piecu minūšu uzlāde dod pietiekami daudz akumulatora jaudas, lai atskaņotu mūziku piecas stundas, bet pilna uzlāde nodrošina darbību visas dienas garumā.

    FreeLace Pro

    Latvijā būs nopērkamas arī Huawei FreeLace Pro austiņas un tās maksās ap 119 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma