Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings saņem visas atļaujas ScanWatch pārdošanai Eiropā

    Jaunākie raksti

    Withings ScanWatch ir jaunākais viedais pulkstenis, kas tika izziņots CES 2020 norises laikā vēl janvārī. Withings ScanWatch tikai tagad nonācis pārdošanā, jo tā ražošanu esot aizkavējis vīruss, kā arī Eiropa tikai tagad devusi zaļo gaismu visām Withings ScanWatch esošajām iespējām.

    Te ir jānorāda, ka Samsung ar Watch3 sēriju neveicas tik ideāli, Eiropā vēl arvien nav aktivizētas vairākas Watch3 pulksteņu sērijas iespējas.

    Reklāma

    Withings ScanWatch ir tradicionāla ciparnīca ar stundu un minūšu rādītājiem, kā arī neliels PMOLED ekrāniņš, kas rāda paziņojumus no viedtālruņa, soļu skaitu un citu informāciju.

    Withings ScanWatch izceļas ar to, ka pulkstenim ir strādājoša elektrokardiogramma un iespēja mērīt Sp02 jeb skābekļa saturu asinīs. Protams, Withings ScanWatch ir miega pieskatīšanas režīms, kas spēj noteikt elpošanas problēmas.

    Withings ScanWatch veidots no nerūsējoša tērauda, tam ir 50 m ūdens noturība. 38 mm Withings ScanWatch modelis maksā ap 279 eiro, kamēr 42 mm versija maksā 299 eiro. Pulksteņus jau šobrīd redzēju Amazon Eiropas tirdzniecības vietnēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ingus
    08.09.2020 11:30

    Ļoti interesētu 42 mm uz testu te :) Varbūt kāds zin, kur šos var dabā apskatīt?

    KKTK
    08.09.2020 13:31
    Reply to  Artis Ābols

    Kāda vēl Amazon monopola atbalstīšana? Ražotājs normāli atsūta pats. Bet par jauno modeli māc skepse nēsāšanai, jo ir kļuvis 2x smagāks…

    Ingus
    09.09.2020 09:36
    Reply to  KKTK

    Nosvēru uz virtuves svariņiem pieejamos pulksteņus. :)

    Garmin Vivoactive 3 – 38 grami (internets saka, ka 43 g, internets noteikti melo)

    Seiko Solar ar pilno metāla siksnu – 128 g

    Ja uz Withings ScanWatch skatās kā solīda ikdienas klasiskā rokaspulksteņa aizvietotāju, tad viņa 83 grami tāds nieks vien ir. Pieraduma jautājums.

    Kaspars Bīlands
    08.09.2020 16:07

    Kā reiz šodien saņēmu e-pastu par jaunajiem pulksteņiem, jo sekoju jaunumiem, tā kā lietoju asinsspiediena mērītāju un svarus. Pirku tepat, kādā no e-veikaliem.
    Ar šiem gadžetiem esmu apmierināts, visi dati sinhronizējās telefonā.

    Martins
    08.09.2020 20:08

    youtube ir review kuros saka, ka scanwatch neprecīzi mēra pulsu. pirms pirkt šo, pagaidīšu atsauksmes no ši
    https://www.indiegogo.com/projects/the-world-s-most-sustainable-hybrid-smart-watch#/

    Normunds
    08.09.2020 21:02

    Iegādājos NOKIA STEEL HR pirms 3 gadiem. Tad 2 gab. jau Withings Saphire edition, kā arī svarus un asinsspiediena/eho/elektrokardiogrammas mērītāju uzņēmuma mājas lapā. Piegādes lieliskas un cenas Melnajā piektdienā, bet produktiem pāris pārmetumu. Pulksteņi bez safīra stikla ātri noskrāpējas, siksniņas, arī opcionālās gan silikona gan ādas ātri novalkājas. Lai arī šis nav viedpulkstenis, esmu jau aizmirsis, kas ir signālu skaņa tālrunī :). Vēlējos Scanwatch… bet… gaidu Samsung Watch3 Titanium versiju, jo tomēr vēlos viedpulksteni… grūti gan būs samierināties ar tikai ~ 2 dienu autonomiju :(.

    Reklāma