Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēle The Witcher 3 saņems grafiskos uzlabojumus jaunajām konsolēm

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties jaunāko Xbox Series X un PlayStation 5 spēļu konsoļu iznākšanas laikam, no kurām pirmo ieraudzīsim jau novembra beigās, arī lielākie spēļu izstrādātāji sāk pielāgot savas datorspēles jaunajām iespējām.

    Viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas paziņojis par šādu soli ir CD Projekt Red, kuri paziņojuši, ka spēle The Witcher 3: Wild Hunt saņems grafiskos uzlabojumus, kuri tieši paredzēti jaunajām konsolēm. Viens no lielākajiem uzlabojumiem būs staru izsekošana (ray tracing), kas sniedz vēl lielāku reālismu, tāpat spēle būs papildināta ar HDR un ātrākiem ielādes laikiem pilnībā visā spēlē.

    Reklāma

    Tiem, kuriem jau šobrīd ir PC, Xbox One vai PS4 spēles versija, atjauninājumus saņems bez maksas, bet pārējiem interesentiem to nāksies iegādāties no jauna. Pagaidām gan nav pieejami kādi spēles reklāmas video, kuri patiešām parādītu kāda tad būs uzlabotā grafika, kā arī visdrīzāk spēle būs pieejama 2021. gadā.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    08.09.2020 08:35

     “tātad to nāksies iegādāties no jauna. Tiesa, tie, kuriem jau šobrīd ir PC, Xbox One vai PS4 versija atjauninājumus saņems bez maksas.”

    Tad kā īsti būs? :D

    Čiekurs
    08.09.2020 10:24
    Reply to  Mārtiņš

    Sena @digitalk paruna vēsta, ka neskaidrību gadījumā jāskatās, kas rakstīts avotā un viss top skaidrs. Tātad esošie saņem par brīvu, bet topošie pērk. Henrijam 5 cirtieni ar pātagu!
    Šķiet pēc šī upgrade būs jāiziet spēle no jauna.

    Čiekurs
    08.09.2020 11:55

    Tiesa nav īsti saprotams, kas domāts ar standalone versiju, jo bildē ir complete edition, kas sevī ietver visu vajadzīgo. Iespējams, tā ir vienkārši nevērtīga piezīme.

    Labvēlis
    08.09.2020 23:25

    Spēlīta ir patiesi lieliska. Šis ir viens no retajiem gadījumiem, ka pelnīti var aktualitāti pagarināt, lai varāk platformās ļauži tiek klāt.

    Reklāma