Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviešu startaps “Lokalise” piesaista 6 miljonu ASV dolāru lielu finansējumu

    Jaunākie raksti

    Ar ievērojamiem panākumiem jaunajā rudens sezonā iestūrējis Latvijā bāzētais jaunuzņēmums “Lokalise”, kas koncentrējas uz lietotņu, vietņu, spēļu un daudz kā cita tulkošanu un lokalizāciju. Konkrētāk, uzņēmums piedāvā inovatīvu tulkošanas un lokalizācijas risinājumu, kas palīdz automatizēt visu procesu no sākuma līdz galam – teksta sastādīšanu, tulkošanu un publicēšanu. Izskatās, ka Lokalise potenciālu ir saskatījuši īstie cilvēki, jo tas nupat piesaistījis 6 miljonu ASV dolāru lielu finansējumu.

    Kad pienācis laiks palaist kādu atjauninājumu mājaslapā vai kur citur, būtisks laiks paiet, tieši iztulkojot jaunās funkcijas un iespējas. Bieži, manuāli darot, šāds process var prasīt daudz laika, īpaši, ja garu teksta blāķu tulkojumus vajag sagatavot vairākās valodās. Lokalise piedāvā šo procesu krietni paātrināt un automatizēt. Jāsaka, ka šāds pakalpojums varētu būt izdevīgs tieši lielajām kompānijām vai tām, kuras visai bieži pilnveido un papildina savu iespēju klāstu. Tādos gadījumos svarīgi jauno informāciju par tikko “izceptām” funkcijām piegādāt laikus klientiem no dažādām pasaules valstīm.

    Reklāma

    Lokalise pakalpojumus šobrīd izmanto jau 1500 klientu visā pasaulē, piemēram, Revolut, Yelp, Virgin Mobile un Notion. Arī par ieņēmumiem sūdzēties nevar, jo ik gadu uzņēmums apgroza ap 4 miljoniem ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    err
    07.09.2020 17:21

    UR dati gan rāda 1,4M…

    Err
    08.09.2020 23:21

    Jā. Pirms tam zem 1M

    Mārtiņš
    08.09.2020 21:18

    Nez, cik jāpatērē uz reklamēšanos un centīgu investoru un klientu meklēšanu, lai varētu izbīdīt tādus projektus?

    Reklāma