Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izlaiž personīgo sacīkšu datu reģistratoru Catalyst

    Jaunākie raksti

    Garmin nācis klajā ar jaunāko inovāciju motorsporta nozarē –  Garmin Catalyst, revolucionāro personīgo sacīkšu trenēšanas ierīci, kas nodrošina braukšanas datu reģistrēšanu un datu analīzi reāllaikā. Ierīce, atrodoties automašīnas salonā, spēj apkopot braukšanas rezultātus reāllaikā, papildu nodrošinot signālus, kas ļauj autosportistiem un citiem ātruma cienītājiem, iepazīt trases, automašīnas un savu potenciālu. Inovatīvās treniņu un datu analīzes ierīces galvenais mērķis ir braukšanas veiktspējas optimizēšana, lai uzlabotu autosportistu sniegumu.

    Tiklīdz braukšanas sesija noslēgusies, Garmin Catalyst, braukšanas apļa taimeris, piedāvā braukšanas datu reģistrēšanu un datu analīzi reāllaikā, bez nepieciešamības vajadzīgos datus lejupielādēt. Savukārt, ierīces kamera uzņem 1080p HD video, kura parāda gan ātrumu un apļa laiku, gan citus rādītājus. Papildu tam ierīce sniedz personalizētus padomus un ieteikumus, par to kā uzlabot savu auto vadīšanas prasmes, nodrošinot veiktspējas metriku. Globālā trašu datubāze, savukārt, ļauj ierīci lietot dažādās vietās visā pasaulē.

    Reklāma

    “Catalyst True Optimal Lap funkcija patiešām ir inovācija motorsporta nozarē,” komentē Adams Spenss, Garmin produktu vadītājs un Garmin Pit Crew komandas vadītājs. “Līdz šim ātrākā apļa nozares standarts tika sasniegts, sadalot katru apli vairākos sektoros. Tika ņemts ātrākais laiks no katra sektora un saskaitīts kopā, – tādējādi nosakot to, kurš ir bijis ātrākais no apļiem. Problēma ir tajā, ka, pamatojoties uz fizikas likumiem, teorētiski sarēķinātais apļa laiks var būt nesasniedzams. Catalyst atšķiras. Tas apkopo vairākus datu rādītājus un identificē, kur apļus var nemanāmi apvienot, lai izveidotu praktiski ātrāko apli. Tas lietotājiem parāda laiku, pamatojoties uz faktiski izbrauktajām līnijām, un dod tiem optimālu apļa izbraukšanas ātrumu, ko patiesi ir sasniedzams.”

    Papildus “True Optimal Lap” funkcijai, pieejama arī “True Track Positioning” tehnoloģiju, kas paredzēta automašīnas braukšanas līnijas radīšanai trasē, izmantojot spēcīgu iebūvētu akselerometru, attēlu apstrādes un 10 Hz multi-GNSS pozicionēšanas kombināciju.

    Atrodoties trasē bez citu ierīču mijiedarbības, Garmin Catalyst ļaus autovadītājiem dzirdēt braukšanas efektivitātes paaugstināšanas padomus, izmantojot saderīgas austiņas vai automašīnas stereo sistēmu, pieslēdzoties tai ar Bluetooth palīdzību. Kā rezultātā, tiek piedāvāta iespēja daudz vieglākā un saprotamākā veidā veikt brauciena datu analīzi. Tāpat, neatrodoties ierīces tuvumā, Catalyst datiem, izmantojot “Garmin Connect” aplikāciju iespējams piekļūt arī no mobilās ierīces vai datora.

    Garmin Catalyst var droši uzstādīt trases automašīnas kabīnē ar komplektā esošo lieljaudas piesūcekni vai aizskrūvējamo stiprinājumu. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 999,99 €. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet garmin.com/catalyst.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    07.09.2020 15:19

    Gārminam jau bija 10Hz externālais GPS – GLO, tā kā diezgan loģisks solis, pieštopēt klāt arī kameru. Bet, neredzēju aprakstā ODBII pieslēgumu, tam taču arī vajadzētu būt, lai 2x lētākais iesācēju komplektiņš nebūtu pārāks par šo.

    Ac/dc
    08.09.2020 08:22

    ZB šitie marketologu meli! Baigā inovācija. Man uz moča GPS laptaimers bija jau ap 2010. Gadu. Jā, nebija supa dupa aplikācijas, bet nokačāt darus un analizēt kompī varēja ļoti detalizēti. Tai skaitā trajektorijas, optimālos apļus un ko tik vēl ne…

    Reklāma