Web Analytics
More
    Reklāma

    Daļu Netflix satura bez maksas varēs skatīties visi, izņemot iPhone lietotājus

    Jaunākie raksti

    Netflix nācis klajā ar paziņojumu, ka daļu no sava satura piedāvā noskatīties par brīvu, bez abonementa nepieciešamības. “Stranger Things”, “Birdbox”, “Murder Mystery”, “Elite”, “Bird Box”, “When They See Us”, “The Two Popes”, “Our Planet”, “Grace and Frankie” – tā ir tikai daļa no filmām un seriāliem, kas pieejami bez maksas. Diezgan likumsakarīgi, ka šāds piedāvājums nenāk aiz tīras labsirdības, turklāt ne visi šo iespēju varēs arī izmantot.

    Savā paziņojumā Netflix norādījis, ka meklē un vēlas izmēģināt dažādas mārketinga aktivitātes, lai piesaistītu jaunus klientus un sniegtu tiem lielisku pakalpojuma lietošanas pieredzi. Lai arī bezmaksas satura piedāvājums šķiet lielisks un izdevīgs, ir vairāki BET.

    Reklāma

    Pirmkārt, vienīgi filmas būs iespējams no sākuma līdz beigām noskatīties par brīvu. Kas attiecas uz seriāliem – tiem tikai pirmās epizodes būs bez maksas, turklāt pirms katras no tām paredzēta 30 sekunžu gara reklāma, ko toties gan varēs izlaist. Otrkārt, konkrēto bezmaksas saturu varēs baudīt tikai datorā vai kādā Android ierīcē – iPhone un iPad pārlūkprogrammas netiek atbalstītas. Tas nozīmē, ka šajā visā apieti tiek gan daļa Apple lietotāju, gan arī visi tie, kuriem filmu baudīšanas pieredze nav iedomājama bez lielajiem ekrāniem.

    Visā visumā tā nav pirmā reize, kad Netflix šādi cer piesaistīt jaunus klientus. Tomēr kas cits atliek, kad konkurenti elpo pakausī un skatītāju skaits nebūt nav tāds kā cerēts. Pagājušajā gadā Netflix pameta liela daļa abonentu ASV, savukārt globāli to izvēlējušies 2.7 miljoni jaunu klientu, kas ir aptuveni puse no prognozētā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    jankkelis
    02.09.2020 09:53

    Uz Apple iPad darbojas arī. Varbūt vēl nav ierobežots?

    Juris
    02.09.2020 10:14

    Netiek atbalstītas iPhone un iPad pārlūkprogrammas – ar šo domāts Safari? Uzinstalējot citu alternatīvu, visam tad būtu jāstrādā…

    Last edited 3 years ago by Juris
    02.09.2020 17:11

    tad jau jālabo virsraksts, jo visticamāk arī no kompja ar Safari neko nevar skatīties.

    Juris
    03.09.2020 08:46
    Reply to  digitalk

    Jā, un tādā gadījumā arī apgalvojums “izņemot iPhone lietotāji” īsti neatbilst patiesībai.
    edit: palasīju citus avotus un netflix support page, tur rakstīts iOS browsers (daudzskaitlī), kas varētu nozīmēt, ka uz iOS nestrādās no neviena pārlūka.

    Last edited 3 years ago by Juris
    Jurčiks
    03.09.2020 01:11

    Vai Apple pievienosiem klubiņā kurā jau ir Atari, Comodore, Compaq, Nokia.

    03.09.2020 01:29

    Sanāk, ka tie, kam nav nedz Android, nedz iPhone, vispār nav nekādi cilvēki?

    03.09.2020 06:55

    “tie, kam nav”, t.i., bez viedlāpstas tu neesi cilvēks.

    Juris
    03.09.2020 08:48
    Reply to  Kristaps K.

    Datorā taču varēs skatīties. Vai arī Tu domā, ja Tu dzīvo alā, tad viņiem jānodrošina Tev kāds saturs, ko attēlot akmenī?

    Reklāma