Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievijā izstrādā jaunu elektrisko motociklu

    Jaunākie raksti

    Krievija līdz šim nav bijusi to valstu sarakstā, kas izcēlusies ar elektrisko transportlīdzekļu izstrādi vai ražošanu. Tomēr arī mūsu lielā austrumu kaimiņvalsts strādā šajā virzienā. Valsts prezidents Vladimirs Putins vēlas modernizēt Krievijas valdības autoparku, uzsvaru liekot uz pašu mājās veidotiem un ražotiem transportlīdzekļiem.

    Šī ideja rezultējusies vairākos transportlīdzekļos, kas ietilpst “Aurus” grupā. Tajā ietilpst limuzīns valsts augstāko amatpersonu pārvadāšanai, furgons, kā arī īpaši aizsargāts un bruņots SUV. Tagad šim bariņam pievienojies “Aurus” motocikls, kas ir vienīgais elektriskais transportlīdzeklis šajā grupā. Tas ir īpaši izstrādāts kā pavadošais motocikls autokolonnām.

    Reklāma

    Motocikls aprīkots ar regulējamu vējstiklu, kā arī ar sānu kastēm kravas pārvadāšanai. Ņemot vērā, ka šis ir motocikls, kas paredzēts valsts svarīgāko amatpersonu aizsargāšanai, nevajadzētu šaubīties par to, kas atrodas iekšpus šīm sānu kastēm…

    Lai arī motocikla oficiālā specifikācija nav zināma, neoficiāli tiek vēstīts, ka tas spēj attīstīt 150 zirgspēku jaudu un 240 km/h maksimālo ātrumu. Ņemot vērā paredzēto pielietošanas veidu, mazticams, ka šis mocis jebkad sasniegs savu maksimālo ātrumu, ja vien kāds no policistiem to nemēģinās paveikt ārpus saviem dienesta pienākumiem.

    Plānots, ka motocikls plašākā apritē nonāks 2022.gadā, tāpēc vēl nāksies pagaidīt kādu brīdi, lai uzzinātu pilnu šī motocikla specifikāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    01.09.2020 11:05

    Tas nav tas pats vecais kalašņikovs, ko jau 3 gadus izstrādā?

    1114
    01.09.2020 11:30

    Visticamāk, kārtējais naudas piesavināšanās projekts. Meklējiet info, 1. cik valsts maksā par šiem aurum krāmiem 2. kas stāv aiz aurum – vēlams, dariet to no kompja ar Elbrus procesoru, kas arī ir no šīs pašas inovāciju sērijas.

    Krotow
    01.09.2020 13:26

    Ja jau kastes paredzētas ieročiem, tad lai nekautrējas un montē ložmetējus pa tiešo uz motocikla. Un tā ka Krievijā kustība varas iekšpusē bieži saistās ar galvu ripošanu, varēja uzreiz pāriet uz bruņmašīnu kolonnām kaujas helikopteru pavadībā. Iegūtais mačisma līmenis – 80, respekts vietējo dzimtcilvēku starpā +1000%.

    Reklāma