Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei izziņojis Watch Fit viedpulksteni ar kantainu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Huawei viedie pulksteņi noteikti spēj izcelties ar savu uzbūves kvalitāti un akumulatora darbības laiku, bet Huawei vājā vieta ir pievienojamās lietotne – to vienkārši nav, un nākas sadzīvot ar tādu viedpulksteņa saturu, kādu to paredzējis ražotājs.

    Huawei Watch Fit ir jaunākais ražotāja pulkstenis, kas pat ticis pie 1.64 collu OLED tipa kantaina ekrāna. Šoreiz Huawei Watch Fit uzbūvē izmantota plastmasa, kā arī pulkstenis ticis pie vienas fiziskas pogas, lai arī iepriekš Huawei Watch sērijas pulksteņos tika izmantotas divas pogas.

    Reklāma

    Oficiālie dati nevēsta par izmantoto procesoru, bet var pieļaut, ka tas ir Kirin A1. Watch Fit darbina Huawei Lite OS.

    Tiek solīts, ka ar vienu uzlādi Watch Fit varētu darboties līdz 10 dienām, kas arī nav nekas neiespējams Huawei viedpulkstenim. Huawei Watch Fit ir GPS, SpO2, vieda 24-stundu pulsa pieskatīšana, kas netērē pārlieku lielu enerģijas apjomu. Pulkstenis pieskata miegu, piedāvā stresa samazināšanas vingrinājumus un to pat iespējams izmantot kā viedtālruņa kameras slēdža attālu vadības pulti. Protams, Huawei Watch Fit parādīs visus paziņojumus no viedtālruņa.

    Huawei Watch Fit būs pieejams trīs dažādās krāsas ar četrām dažādām siksniņām. Pie pircējiem Huawei Watch Fit nonāks jau 4. septembrī.

    Avotshuawei
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma