Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI sāk piedāvāt arī datoru barošanas blokus

    Jaunākie raksti

    Viens no lielākajiem datoru un to komponenšu ražotājiem MSI tagad sāk piedāvāt arī datoru barošanas blokus. Jaunā MPG GF produktu sērija sākotnēji sastāvēs no trīs modeļiem: A650GF, A750GF un A850GF. Kā varam saprast no modeļu nosaukumiem, barošanas blokiem ir attiecīgi 650W, 750W un 850W jauda. Barošanas blokiem ir 80 Plus Gold energoefektivitātes sertifikācija, modulārs kabeļu dizains un tie ir paredzēti videospēļu cienītājiem.

    Reklāma

    MSI informē, ka MPG GF sērijas barošanas bloku uzbūvē izmantoti kvalitatīvi Japānā veidoti kondensatori. Savukārt 80 Plus Gold sertifikācija nozīmē, ka šie barošanas bloki spēj darboties ar 92% efektivitāti 50% noslodzē un pilnā noslodzē – 89% efektīvi. Visi trīs barošanas bloki izmanto Active PFC dizainu, kas nodrošina to efektivitāti. Tāpat barošanas bloki nodrošina drošību pret pārspriegumiem un citiem nedrošiem apstākļiem (OVP,OCP,OPP,OTP,SCP un UVP aizsardzības).

    Barošanas bloku modulārā dizaina pieeja ļauj ērtāk tos iestrādāt mūsu datorsistēmās, jo varēsim vispār nepieslēgt kabeļus, kas mums nav vajadzīgi. Pie šiem barošanas blokiem varēsim pieslēgt vai nu divus barošanas kabeļus uz procesora barošanu un trīs uz videokartēm, vai vienu kabeli uz procesora barošanu un četrus kabeļus uz videokartēm. Ar šādu pieslēgumu risinājumu būtu jāpietiek lielākajam vairumam mājas datorsistēmu būvētāju.

    Šobrīd vēl nav pieejama informācija par jauno produktu pieejamību un cenu, tomēr MSI tiem sola 10 gadu garantiju. Jebkurā gadījumā mēs ejam uz to, ka MSI fani varēs gandrīz pilnībā uzbūvēt savas datorsistēmas tikai no MSI piedāvātajiem produktiem.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mcLays
    30.08.2020 00:19

    Vajadzēja jau būt 12pinu kontaktiem jaunajām NVIDIA 3000 sērijas videokartēm, bet komplektā vismaz nāk līdzi pāreja.

    Krotow
    31.08.2020 19:47

    Nav atvesti un nav noliktavā. Jo karantīna un rietumos mājās sēdošie izpērk.

    KKTK
    01.09.2020 10:40

    Viņi tiešām paši ražos tos barokļus vai tikai pārbrendos? Kā piemēram Seasonic ražo priekš Corsair.

    KKTK
    01.09.2020 11:27

    Yes! Ļoti novērtēšu ne tikai parastu apskatu, bet arī dažu skrūvīšu atskrūvēšanu. Lai arī tikai bildes, pēc, bet kas zin – pie kā tas novedīs nākotnē ;)

    01.09.2020 12:37
    Reply to  KKTK

    zīmīgi, ka 10 gadu garantiju dod Seasonic un EVGA. lai MSI ielektu ar pirmo modeli augstākajā kategorijā? nu var jau būt…

    Reklāma