Web Analytics
More
    Reklāma

    LG oficiāli izziņo ar akumulatoru darbināmu sejas masku

    Jaunākie raksti

    Kompānija “LG” nākusi klajā ar gaisa attīrīšanas ierīci, ko iespējams nēsāt kā sejas masku. Valkājamajā gaisa attīrītājā “PuriCare” tiek izmantoti divi nomaināmi filtri, kas līdzīgi tiem, ko varētu atrast LG mājas gaisa attīrītāju klāstā. Šajā sejas maskā filtri savienoti ar akumulatoru darbināmiem ventilatoriem, tādējādi atvieglojot elpošanu. Kompānija norāda, ka ierīce aprīkota arī ar īpašiem sensoriem, kas nosaka to, vai cilvēks ieelpo vai izelpo un attiecīgi pielāgo ventilatora ātrumu.

    Lai arī tas nav skaidri pieminēts, ļoti ticams, ka ideja par šādu sejas masku tapusi, reaģējot uz Covid-19. Pēc LG teiktā, valkājamā gaisa attīrīšanas ierīce paredzēta, lai aizstātu gan neatbilstošās mājās gatavotās maskas, gan arī vienreizlietojamās sejas maskas, kuru krājumiem ir tendence strauji izsīkt.

    Reklāma

    Maskas iekšpusē ir divi nomaināmi filtri ar motorizētiem ventilatoriem, kas palīdz lietotājam elpot. Avots: LG

    LG radītajās PuriCare sejas maskās tiek izmantoti motorizēti ventilatori. Tām ir arī 820mAh akumulators, kas nodrošina līdz astoņām stundām ilgu lietošanu mazjaudas režīmā, savukārt lieljaudas režīmā tās var lietot vien divas stundas.

    Par PuriCare sejas masku LG pirmo reizi ieminējās jūlijā, norādot, ka 2000 ierīču tiks ziedotas slimnīcai Seulā. Pagaidām gan vēl tiek pabeigta šo sejas masku sertifikācija un testēšana, lai droši varētu teikt, ka ierīce efektīvi filtrē gaisu gan ieelpas, gan izelpas laikā. LG paziņojumā arī precīzi nav norādīts, kad šīs sejas maskas tiks izlaistas un cik tās maksās. Zināms vien tas, ka atsevišķos tirgos tās varētu parādīties šī gada beigās.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    28.08.2020 15:38

    Man patīk, ka pat preses fočenē džeks valkā renderi.

    PAV
    29.08.2020 07:37

    Telefonu uzlādēju, pulksteni – uzlādēju, kurpes – uzlādēju, kurtku – uzlādēju, mašīnu – uzlādēju, sejas masku – uzlādēju. Nu var doties darīšanās.

    digitalk
    29.08.2020 09:23
    Reply to  PAV

    priekšniek, man visu nakti nebija elektrības — šodien nekādi netieku uz darbu…

    1016
    29.08.2020 09:58
    Reply to  digitalk

    zvanu no sievas telefona – manējais izlādējies

    Reklāma