Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Singapūrā atver savu pirmo peldošo veikalu

    Jaunākie raksti

    Kompānijai “Apple” ir simtiem fizisko veikalu visā pasaulē, piedāvājot saviem klientiem iespēju gan iegādāties jaunākos Apple zīmola produktus vai salabot esošos, iepazīties ar jaunākajiem piedāvājumiem vai arī vienkārši labi pavadīt laiku. Tomēr mazā Singapūra izraudzīta par vietu, kur tapt pilnīgi jauna koncepta Apple veikalam. Tas atradīsies uz ūdens.

    Kompānija apstiprinājusi faktu, ka jau tuvākajā laikā (precīzs datums gan nav zināms) Singapūrā, netālu no kūrorta “Marina Bay Sands” plāno atvērt kupola formas peldošu Apple veikalu. Tā būs unikāla un neierasta veikala apmeklēšanas pieredze, ko Apple sniegs saviem klientiem.

    Reklāma

    Zināms, ka uz ūdens esošais Apple veikals aizstāj Kristāla paviljonu. Kompānija ir pārveidojusi šo ēku – nu tā klāta ar stikla paneļiem, kas dienas laikā ļaus redzēt Singapūras panorāmu, savukārt naktī apdare mirdzēs laternu spožumā. Apple norādīja, ka ēkas forma jau norādīs par pilnīgi citādāku veikala interjeru. Līdzīgi kā agrāk Kristāla paviljons, arī Apple veikals būs savienots ar tuvējo tirdzniecības centru, uz kuru varēs tikt gan pa dēļu taciņu, gan caur zemūdens tuneli.

    Avots: ROSLAN RAHMAN via Getty Images

    Zināms, ka acis tik ļoti piesaistošais, peldošais kupola formas veikals būs kopumā trešā Apple iepirkšanās bode Singapūrā. Tomēr jāatzīst ir viens – šāda vai citāda veikala atvēršana pandēmijas laikā ir visai neparasts lēmums. Vienlaikus fakts kā tāds – Apple šobrīd ir diezgan daudz līdzekļu, lai realizētu šādas, ar nedaudz riskantu piesitienu idejas – nesen kompānija sasniedza 2 triljonu vērtību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Murnieks
    26.08.2020 10:03

    Veikals , kaut levitējošs , bet kā ar rūpnīcām ?
    Oh Sh~

    Reklāma