Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ir pirmā ASV kompānija, kas sasniedz 2 triljonu dolāru vērtību

    Jaunākie raksti

    Mums patīk skaitļi, par to nav šaubu, un dažādi analītikas rādītāji ir ļoti mīļi arī amerikāņiem, kuri populārākajos sporta veidos var savilkt visdažādākās sakarības un rekordus. Taču ziņa ir par to, ka Apple cēlusi savu tirgus vērtību, 2020. gada 19. augustā sasniedzot 2 triljonu dolāru vērtību.

    2018. gadā Apple bija pirmā ASV kompānija, kuras vērtība tika novērtēta 1 triljona dolāru vērtību, kurai pēc tam sekoja Amazon un Microsoft, bet tagad Apple atkal ir pirmā sarakstā, kura sasniegusi 2 triljonu vērtību dolāru (~ 1,69 triljoni eiro, un tas ir skaitlis ar 12 nullēm). Ja 2018. gadā vienas akcijas cena bija 207,05 USD, tad tā jau ir vairāk nekā divkāršojusies līdz 467,80 USD.

    Uzņēmums pēdējos gados šo pieaugumu panācis tieši ar dažādiem jauniem abonēšanas servisiem kā Apple News+ un Apple TV+, Apple Arcade, kā arī turpinot konkurēt ar Apple Music servisu. Tas tikai vēlreiz pierāda, ka nākotnes biznesi būs balstīti uz dažādiem abonēšanas pakalpojumiem.

    Tā kā tas ir akciju tirgus, tad Apple vērtība, protams, vienā dienā var atkal nokristies, taču vēstures grāmatās šis fakts ir ierakstīts 19. augusta datumā.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma