Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC paziņo par četriem jauniem spēļu monitoriem ar 165 Hz atsvaidzi un 1500R izliekumu

    Jaunākie raksti

    Monitoru speciālists AOC savai daudz slavētajai G2 spēļu sērijai pievieno četrus jaunus izliektus monitorus. Starp šiem monitoriem ir 60,5 cm (23,8 collu) modeļi C24G2AE un C24G2U, kā arī 68,6 cm (27 collu) modeļi C27G2AE un C27G2U. Visos četros jaunajos modeļos ir izmantots Full HD VA panelis ar ļoti izteikto 1500R izliekumu, AMD FreeSync Premium atbalstu, 165 Hz atsvaidzes intensitāti, 1 ms MPRT reakcijas laiku un iebūvētiem skaļruņiem (2 x 2 W). AE modeļi ir piemēroti spēlētājiem, kuri meklē cenas ziņā pieejamu, funkcionālu variantu ar grozāmu statīvu, savukārt U modeļiem ir statīvs ar regulējamu augstumu un USB 3.2 centrmezglu ar četrām USB pieslēgvietām, lai palielinātu ergonomiku un pielāgojamību.

    Soli priekšā

    Pateicoties pievilcīgajai cenu zīmei un labi sabalansētajām specifikācijām, AOC G2 sērija ātri kļuva par daudzu spēlētāju spēļu monitoru pirmo izvēli, kad to izlaida pagājušā gada rudenī. Tagad klāsts kļūst vēl plašāks, piedāvājot četrus jaunus izliektus modeļus ar 165 Hz atsvaidzes intensitāti. Visiem modeļiem ir plāni ietvari ar smalkiem sarkaniem akcentiem, kā rezultātā modernā izskata “nozieguma partneris” ir uz jebkura spēlētāja galda.

    Reklāma

    Monitori ir aprīkoti ar kontrastu bagātiem (3000:1 dabīgais kontrasts 24 collu modeļiem un 4000:1 27 collu modeļiem) VA paneļiem. Spilgto krāsu kombinācija, augstā atsvaidzes intensitāte un 1500R izliekums lieliski palīdz spēlētājiem iegrimt dziļi spēļu pasaulē. Monitoru 178/178° skata leņķi nodrošina, ka krāsu un kontrasta pāreja no slīpajiem leņķiem ir pēc iespējas zemāka. Turklāt, ja tos izmanto vairāku monitoru uzstādījumam, monitoru plānie ietvari un to izliekums nodrošina vienotu bezgala plašu kombināciju, kas lieliski piemērota simulācijai vai sacīkšu spēlēm.

    Augstas veiktspējas paneļi liela ātruma refleksiem

    Pirms dažiem gadiem 144 Hz spēļu monitori kļuva par jauno standartu lielākajai daļai spēlētāju. Jaunie AOC modeļi ir soli priekšā, piedāvājot 165 Hz atsvaidzes intensitāti. Izmantojot Full HD dabisko izšķirtspēju, spēlētājiem nevajadzēs augstākā līmeņa grafiskās kartes, lai sasniegtu 165 kadrus sekundē, kas ir lielākajā daļā pašreizējo spēļu. AMD FreeSync Premium atbalsts izmanto mainīgas atsvaidzes intensitātes tehnoloģiju, lai GPU kadru ātrumu saskaņotu ar paneļa atsvaidzes intensitāti, tādējādi novēršot “plēšanu”, raustīšanos vai jebkādi nobīdi, ko rada V-Sync. Visiem četriem jaunajiem modeļiem neatkarīgi no tā, vai tas ir 24 collu vai 27 collu, ir pieejama MBR (Motion Blur Reduction jeb kustības aizmiglošanas samazināšanas) iespēja, samazinot reakcijas laiku (MPRT — Moving Picture Response Time jeb kustīga attēla reakcijas laiku) tikai līdz 1 ms. Izmantojot zemas ievades nobīdes režīmu, lietotāju veiktās darbības tiks parādītas ekrānā bez jebkāda papildu atbalsta un kavējumiem.

    Pielāgojamas iespējas

    24 collu C24G2U un 27 collu C27G2U ir izveidotas mazas, bet iedarbīgas papildu priekšrocības, kuras spēlētāji noteikti novērtēs. Abiem modeļiem ir statīvs ar regulējamu augstumu, kuram var regulēt slīpumu, grozāmību un šarnīru, lai lietotāji garu spēļu sesiju laikā varētu tos pielāgot optimālajam sēdēšanas stāvoklim ergonomiskā pozā. Četras USB centrmezgla 3.2 pieslēgvietas ļauj viegli pievienot USB perifērijas ierīces, ietverot tastatūru, peli un austiņas, un piedāvā ātrgaitas datu savienojumu (līdz 20 Gb/s).

    Tomēr ne katrs spēlētājs ir ieinteresēts šajās papildu funkcijās. Daži vienkārši novērtē lieliska paneļa esamību, it īpaši, ja viņi izmanto sekundāru statīvu, piemēram, AOC AD110D0 dubulto monitoru turētāju. 24 collu C24G2AE un 27 collu C27G2AE ir paredzēti tieši šai auditorijai, kas dod priekšroku idejai, ka “augstas kvalitātes panelis par vislabāko cenu” ir svarīgāks par visu pārējo. Ātrā montāža sekmē vieglo uzstādīšanu un demontāžu bez skrūvgrieža — un to var pielikt pie VESA stiprinājuma, izmantojot tā 100 mm x 100 mm VESA caurumus.

    Visiem četriem modeļiem monitora apakšējā labajā malā ir pogas, kā arī G-Menu programmatūra, lai vadītu OSD iestatījumus. OSD iestatījumi ir ļoti visaptveroši un ietver spēlēm raksturīgas funkcijas: sešus spēļu priekšiestatījumus (no kuriem trīs ir pielāgojami lietotājam), Dial Point (vizuālu tēmēkli, kas palīdzēs mērķēt), Game Color (lai pielāgotu krāsu piesātinājumu labākai attēla detaļai) un daudz ko citu. Turklāt monitors nemirgo un piedāvā Low Blue režīmu, lai nodrošinātu komfortablu skatīšanos un mazinātu acu nogurumu.

    AOC modeļi C24G2AE, C27G2AE, C24G2U un C27G2U būs pieejami 2020. gada septembrī attiecīgi par 199 EUR, 269 EUR, 219 EUR un 289 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma