Web Analytics
More
    Reklāma

    Par elektroauto pārbūvē klasiskus “Rolls-Royce”

    Jaunākie raksti

    Slavenais britu autoražotājs “Rolls-Royce” vēl nav nācis klajā ar savu pirmo elektroauto, taču parādījušies pirmie kompānijas auto, kas darbojas ar elektrību. Šajā gadījumā tie ir klasiskie “Phantom” un “Silver Cloud” auto, kurus pārbūvējusi Anglijā bāzētā kompānija “Lunaz”. Šis uzņēmums speciālizējas tieši klasisku auto pārbūvē.

    Atšķirībā no citiem līdzīgiem projektiem, šis nav “izņēmuma” gadījums, kad tiek pārbūvēta tikai viena mašīna – “Lunaz” plāno radīt 30 šādus klasiskos elektrospēkratus. “Lunaz” dibinātājs Deivids Lorenzs uzskata, ka šobrīd pienācis brīdis, kad pasaulei nepieciešams elektrisks “Rolls-Royce”. Viņš norāda, ka kompānija, atbildot pieprasījumam, apvienojusi klasisko “Rolls-Royce” dizainu ar mūsdienu bezizmešu tehnoloģijām.

    Mašīnas tiek pilnībā restaurētas, bet pēc tam arī aprīkotas ar elektromotoriem un baterijām. Cenas, protams, kā pienākas “Rolls-Royce” – “Silver Cloud” maksā sākot no 350 tūkstošiem mārciņu, savukārt elektriskā “Phantom” iegāde jūsu bankas kontā iecirtīs pusmiljonu mārciņu lielu robu.

    “Lunaz” apgalvo, ka “Phantom” modeli iespējams aprīkot ar 120kWh bateriju, savukārt “Silver Cloud” tiks pie 80kWh baterijas. Abos gadījumos mašīnas varēs veikt ap 480 kilometriem ar vienu uzlādi, kas izklausās nedaudz optimistiski, taču, ļoti iespējams, nav tālu no patiesības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma