Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple plāno piedāvāt virtuālo fitnesa nodarbību abonementu

    Jaunākie raksti

    Kā daļu no gaidāmās “Apple One” abonēšanas pakalpojumu paketes Apple plāno iekļaut ne tikai acīm un ausīm baudāmas lietas, bet arī ko pavisam aktīvu, piedāvājot klientiem iegādāties abonementu virtuālajām fitnesa nodarbībām.

    Kā norādīts – šis pakalpojums ietvers virtuālās fitnesa un treniņu nodarbības, kas, izmantojot īpašu lietotni, būs skatāmas iPhone, iPad un Apple TV. Vienlaikus paredzams, ka šo fitnesa servisu apvienos ar citiem Apple One abonēšanas pakalpojumiem.

    Apple fitnesa lietotne piedāvās plašu aktivitāšu klāstu, ieskaitot skriešanu telpās, riteņbraukšanu, airēšanu, stiepšanos, spēka treniņus, pastaigas brīvā dabā, dejas un jogu. Aplikācija izstrādāta tā, lai lietotāji varētu lejupielādēt fitnesa nodarbību videoklipus, kas noderēs dažādos treniņos un aktivitātēs. Arī Apple Watch atrasts pielietojums šajā pakalpojumā – to varēs izmantot, lai izsekotu katras nodarbības norisei, līdzīgi kā tas ir šobrīd, aktivitāšu laikā izmantojot Activity aplikāciju.

    Dažas ikonas, kas attēlo aktivitātes Apple fitnesa pakalpojumā. Avots: Apple

    Atklāts, ka jaunā fitnesa lietotne paslēpta iPhone, Apple Watch un Apple TV iOS 14 kodā ar segvārdu “Seymour” un esot atdalīta no aplikācijas “Activity”. Izlaišanas brīdī Apple fitnesa aplikācijas nosaukums gan būs nomainīts un tā varētu saukties “Fit” vai “Fitness”.

    Apple fitnesa abonēšanas pakalpojums un tam pievienotā lietotne, visticamāk, būs pieejami oktobrī līdztekus Apple One.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma