Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter ļaus lietotājam kontrolēt, kurš var atbildēt uz viņa tvītiem

    Jaunākie raksti

    Jau maijā Twitter ziņoja par to, ka strādā pie funkcijas, kas lietotājam sniegtu lielāku noteikšanu pār savām ziņām, ļaujot kontrolēt, kurš var un kurš nevar atbildēt uz viņa tvītiem. Maijā šī jaunā iespēja tika piedāvāta atsevišķiem lietotājiem un trīs mēnešus vēlāk tā beidzot nonākusi arī pie pārējiem tvītotājiem.

    Kompānija iepazīstinājusi ar veselām trim iespējām, kā izvērst sarunu Twitter. Izvēloties pirmo, lietotājs rēķinās ar to, ka ikviens varēs redzēt viņa tvītu, kā arī jebkurš varēs uz to arī atbildēt. Otrā iespēja paredz, ka uz publicēto ziņu varēs atbildēt tie, kuriem lietotājs seko Twitter. Savukārt, trešā opcija paredz to, ka uz tvītu var atbildēt tikai tie, kuri pieminēti konkrētajā ierakstā. Tas nozīmē to, ka, ja izvēlēsies otro vai trešo variantu, maz ticams, ka uz ierakstu atbildēs svešinieks.

    Reklāma

    Vienlaikus norādīts, ka šī jaunā iespēja var tikt izmantota ne tiem labākajiem nolūkiem, kā viltus ziņu izplatīšana, neļaujot pārējai sabiedrībai reaģēt un atmaskot nepatiesu ierakstu veicējus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    13.08.2020 11:05

    Fake news izplatītāji kā Gobzems var būt sajūsmā. Varēs vēl veiksmīgāk nošķirot nost cilvēkus ar citādākiem viedokļiem.

    Reklāma