Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful apgrozījums trīs gadu laikā pieaudzis par 440%

    Jaunākie raksti

    ASV biznesa žurnāls “Inc.” publicējis šī gada visstraujāk augošo ASV uzņēmumu topu “Inc. 5000”, kurā Printful ierindojas 1055. pozīcijā. Latviešu dibinātais uzņēmums “Printful” ir viens no pasaulē lielākajiem drukas ārpakalpojumu sniedzējiem, kas izpilda interneta veikalu īpašnieku pasūtījumus pēc pieprasījuma.

    “Inc. 5000” topā apkopoti 5000 visstraujāk augošie privātie uzņēmumi ASV. Printful šajā sarakstā nonācis jau otro gadu pēc kārtas, pateicoties vairākiem ievērojamiem rādītājiem: 116 miljonu dolāru apgrozījumam 2019. gadā (pieaugums par 49,6%, salīdzinot ar 2018. gadu), 20 miljoniem saražotu produktu un Printful starptautiskās komandas paplašināšanai – tajā strādā jau vairāk nekā 1000 profesionāļu visā pasaulē.

    Reklāma

    “Redzēt Printful vārdu starp 5000 ASV visstraujāk augošajiem uzņēmumiem un pasaulē zināmiem zīmoliem ir liels pagodinājums. Ļoti lepojos ar mūsu komandu – šis sarežģītais gads mums nav bijis šķērslis paveikt lielas lietas,” saka Printful līdzdibinātājs un izpilddirektors Dāvis Siksnāns.

    Salīdzinot ar 2019. gadu, šī gada pirmajā pusē Printful izpildīto pasūtījumu skaits pieaudzis par 72%. Vislielākais lēciens vērojams 2020. gada otrajā ceturksnī: +112%, salīdzinot ar 2019. gadu. Šogad Printful arī sāka darbu otrajā Eiropas ražotnē Barselonā, paziņoja par ražotnes atvēršanu Kanādā, pārcēla Meksikas ražotni uz plašākām telpām, kā arī uzsāka sadarbību ar partnerražotnēm Austrālijā un Japānā. Turklāt Printful mājaslapa līdzās angļu, spāņu un japāņu valodai tagad pieejama arī franču un vācu valodās. Šī gada laikā uzņēmums savā izaugsmē – IT risinājumos un ražošanas iekārtās – ieguldījis vairāk nekā 10 miljonus dolāru, kopējai investīciju summai sasniedzot 37 miljonus ASV dolāru.

    Printful ir viens no lielākajiem drukas, šūšanas un piegādes ārpakalpojumu uzņēmumiem pasaulē, kas sniedz interneta veikalu īpašniekiem iespēju piedāvāt pircējiem vairāk nekā 240 dažādu produktu, pašiem neieguldot ražošanas iekārtās. Printful starptautiskā komanda Latvijā, ASV, Kanādā, Spānijā, Meksikā un tagad arī ražošanas partneri Austrālijā un Japānā rūpējas par visiem ar apdruku, produktu uzglabāšanu un piegādi saistītajiem jautājumiem, ļaujot klientiem veltīt laiku biznesa interesantākajai daļai – mārketingam un dizainu izstrādei. Šobrīd apdrukāts jau 21 miljons produktu. Printful centrālajā birojā Rīgā un ražotnē Mārupē strādā vairāk nekā 400 cilvēku. Visā pasaulē Printful šobrīd strādā vairāk nekā 1000 darbinieku.

    Inc. 5000 straujāk augošu ASV kompāniju saraksts: https://www.inc.com/inc5000/inc5000/2020 

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma