Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzas Huawei viedierīču procesoru krājumi

    Jaunākie raksti

    Vēl pavisam nesen Huawei tika kronēts par veiksmīgāko viedtālruņu pārdevēju pasaulē, bet uzņēmums ieņemto pozīciju var zaudēt jau pavisam drīz, kad Huawei noliktavās būs izbeigušies iegādātie viedierīču procesori. Protams, tika runāts, ka Huawei varētu mesties MediaTek skāvienos, bet izskatās, ka uz to Huawei nav gatavs.

    Honor viedtālruņos jau šobrīd tiek izmantoti MediaTek procesori. Huawei un Honor iepriekš izmantoja Qualcomm Snapdragon un pašu veidotos HiSilicon Kirin procesorus, bet ASV sankcijas liedz izmantot Snapdragon jaunajos modeļos, kā arī Kirin procesoru izstrāde ir atkarīga no ASV tehnoloģijām un licencēm.

    Reklāma

    ASV sankcijas nosaka, ka Huawei vēl varēja veikt vecāku procesoru pasūtījumus līdz 15. maijam, to ražošana noslēgsies 15. septembrī. Pēc tam vairs Huawei Kirin procesorus nevarēs nekā iegādāties.

    Huawei Mate 40 sērijas viedtālruņi būšot pēdējie ar Huawei Kirin procesoriem, bet jau šobrīd ir skaidrs, ka Huawei Mate 40 sērijas viedtālruņi tiks pie veca dizaina un padzīvojušu kodolu procesoriem, jo neko jaunu procesoru dizainā jau šobrīd Huawei ieviest nevar.

    The Wall Street Journal ziņoja, ka Qualcomm griezies pie ASV valdības ar lūgumu ļaut veikt savu procesoru piegādes Huawei. Iespējams, drīzumā visi Huawei viedtālruņi izmantos Snapdragon procesorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma