Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer piedāvās siltumu izkliedējošo telefona vāciņu Samsung Galaxy Note20

    Jaunākie raksti

    Uzreiz pēc oficiālās jaunāko Samsung Galaxy Note20 sērijas tālruņu izziņošanas, aksesuāru ražotājs Razer mājaslapā uzsācis piedāvāt speciālo mobilo telefonu vāciņu, kura uzbūve izkliedēs siltumu, ko tas ģenerē.

    Razer papildinājis savu Arctech vāciņu sēriju ar speciālu versiju Arctech Pro, paredzētu tieši jaunajiem Samsung Galaxy Note20 tālruņiem, papildinot jau esošās līnijas iPhone un Razer Phone telefoniem, kuriem arī ir speciālais siltuma izkliedētājs. Tas tiek panākts ar kompānijas patentēto un izstrādāto tehnoloģiju (angliski Thermaphene cooling technology), vāciņā iestrādājot siltumvadošu slāni starp vāciņa aizmuguri un iekšējo slāni, novadot to caur perforēto aizmuguri.

    Reklāma

    Avots: Razer

    Papildus tam Arctech Pro aizsargapvalks būs triecienu drošs, kā arī ar apstrādātu antibakteriālu aizmugures daļu, lai nodrošinātos pret baktēriju uzkrāšanos. Tas arī nepasliktinās 5G signālu, kad to uzliks telefonam. Vāciņa cena Eiropā 49,99 EUR, taču šobrīd tas nav pieejams un ASV tirgū jau bija izpirkts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants
    10.08.2020 14:52

    pirmais, kas nāk prātā šo lasot – tātad tas verķis (Note 20) rada siltumu. Un kas rada siltumu, tas pastiprināti ēd bateriju.

    1133
    10.08.2020 15:56
    Reply to  Imants

    otrais, kas nāk prātā – korpuss silst pie noteiktas slodzes arī švakiem telefoniem ar gluži pieņemamu baterijas darbību….to sauc par fiziku?

    Reklāma