Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pēdējā gada laikā kļūdu meklētājiem izmaksājuši 13.7 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Microsoft savā mājaslapā publicējis apkopojumu par pēdējo 12 mēnešu kļūdu meklētāju programmas rezultātiem, kura šajā periodā izmaksājusi 13,7 miljonus dolāru.

    Microsoft, kā jau daudzi lielie tehnoloģiju uzņēmumi, nodrošina šādas iespējas, kur entuziasti, lietotāji un drošības pētnieki var ziņot par dažādiem funkcionālajiem un drošības traucējumiem. Zem vienas lielās programmas, uzņēmumam ir 15 sīkākas sadaļas, kuras pārsvarā balstītas uz sniegtajiem pakalpojumiem, piemēram, Microsoft Dynamics 365, Azure, Microsoft Edge un citām.

    Reklāma

    Laika periodā no 2019. gada 1. jūlija līdz šī gada 30. jūnijam ziņots par 1226 kļūdām, apbalvoti vairāk nekā 327 zinātnieki un lielākais apbalvojums tieši par vienu kļūdu bijuši 200 000 USD. Pirms laika ziņojām, ka Apple vīrietim, kurš atrada kļūdu Apple ID drošībā, samaksājuši 100 000 USD. Kā norāda kompānija, tad programmā piedalījušies vairāk nekā 1000 zinātnieki no sešiem kontinentiem, līdz ar to tā ir ļoti pieejama.

    Avots: Razer

    Salīdzinot šādu paša gada periodu pirms šī, Microsoft programmā izmaksāja vien 4,4 miljonus dolāru, šo skaitli šobrīd palielinot trīs reizes. Tāpat koronavīrusa laikā zinātnieki ir bijuši aktīvi, meklējot sistēmu nepilnības, taču tas nav vienīgais summas palielinājuma iemesls, jo uzņēmums ir palaidis arī jaunas speciālās programmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma