Web Analytics
More
    Reklāma

    iRobot tagad piedāvā lētāku robotu programmēšanas prasmju treniņam

    Jaunākie raksti

    Putekļu sūcēju robotu “Roomba” radītājs “iRobot” pērn izvēlējās savu biznesu paplašināt, uzsākot virzību izglītības lauciņā un iegādājoties kompāniju “Root Robotics” – 199 dolāru vērtā inovatīvā kodēšanas robota “Root rt1” izveidotāju. Šis ir risinājums, ar kura palīdzību gan liels, gan mazs saistošā veidā var apgūt programmēšanas pamatus. Nu iRobot šim variantam pievienojis vēl vienu, nedaudz lētāku – 129 dolārus vērto “Root rt0”, solot vērtīgu izklaidi ikvienam, kurš pandēmijas laikā spiests palikt mājās.

    “Root rt0” aprīkots ar diviem riteņiem un veseliem 20 sensoriem, kas ļauj šim robotiņam gan sajust fiziskus pieskārienus, gan braukāt pa līdzenām virsmām. Lai “Root rt0” būtu pārvaldāms, tas nāk kopā ar īpašu lietotni, kas ļauj dažādos interesantos veidos programmēt, pārveidot robotprogrammatūru un vērot, kā robots izpilda konkrētas darbības. Iespēja pašiem kaut ko uzprogrammēt un vērot, kā tas strādā reāli, padara “Root rt0” par labu veidu, kā attīstīt loģisko domāšanu un programmēšanas prasmes.

    Reklāma

    Lai arī “Root rt0” nav lēts prieks, tas joprojām ir izdevīgāks nekā oriģinālais “Root rt1” kodēšanas robots. Norādīts, ka par papildus 20 dolāriem iespējams iegādāties arī “Root rt0” aksesuāru “Root Brick Top”, kas ļauj pārveidot robotu par katapultu, kosmosa kuģi vai ko citu pēc savām vēlmēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma