Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple tagad piedāvā vienu dāvanu karti gan digitāliem, gan fiziskiem pirkumiem

    Jaunākie raksti

    Apple tagad piedāvā vienu dāvanu karti, kuru iespējams izmantot jebkura kompānijas produkta vai pakalpojuma iegādei. Salīdzinot ar iepriekšējām dāvanu kartēm, šī noteikti ir elastīgāka, jo atļauj norēķināties gan par pirkumiem App Store, dažādiem abonementiem vai citām digitālām izpriecām, gan arī par taustāmām precēm no Apple fiziskajiem un tiešsaistes veikaliem.

    Jaunajā Apple dāvanu kartē esošo naudu, saskaņā ar kompānijas teikto, iespējams izmantot, šķiet, visam, ko Apple radījis: produktiem, aksesuāriem, lietotnēm, spēlēm, mūzikai, filmām, TV šoviem un visam kam citam. Tāpat šajā kartē esošos līdzekļus iespējams pievienot arī sava Apple konta atlikumam. Norādīts, ka arī App Store un iTunes dāvanu kartēs esošo naudiņu tagad iespējams ielikt Apple kontā.

    Reklāma


    Līdz šim uzņēmums piedāvājis divu dažādu veidu kartes. App Store un iTunes karte ļauj iepirkties: App Store, iTunes Store un Apple Books, kā arī dod iespēju iegādāties abonementus Apple Music un Apple TV +. Tikmēr Apple Store karte paredzēta produktiem no kompānijas mājaslapas vai fiziskā veikala. Tātad viena veida karte ļauj lielākoties norēķināties par digitāliem pirkumiem, savukārt ar otru iespējams iegādāties galvenokārt fiziskus Apple produktus. Domāju, ka tagad visu Apple piedāvājumu iegādāties ar vienu karti varētu būt patiešām krietni ērtāk.

    Vecās Apple dāvanu kartes. Avots: Apple

    Apple dāvanu kartei, kuru jau tagad iespējams iegādāties uzņēmuma mājaslapā, ir jauns izskats un pieejami vairāki dizaini ar košiem Apple logo. Vienā dāvanu kartē iespējams ielādēt no 25 līdz 2000 ASV dolāriem (ap 21.23 – 1698.31 EUR), un to iespējams noformēt gan fiziskā, gan digitālā formātā. Pagaidām jaunā Apple dāvanu karte pieejama vien ASV, taču, visticamāk, arī citu valstu lietotāji nepaliks bez šīs iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma