Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel varētu pārveidot korporatīvo identitāti, gaidāmi interesanti procesori

    Jaunākie raksti

    Intel reģistrējis vairākus jaunus logotipus, bet pagaidām par to izmantošanu un produktiem, kas būs zem šiem logo, var tikai minēt. Iespējams, Intel vēlas pamainīt savu korporatīvo identitāti, jo milzīgajam procesoru ražotājam pēdējos pāris gados nav klājies ideāli.

    Internets jau min, ka Intel EVO produkti varētu kļūt par jaunu procesoru segmentu galddatoriem un klēpjdatoriem. Tiek uzskatīts, ka EVO procesori varētu atnests kaut ko līdzīgu, kas jau šobrīd tiek izmantots viedtālruņos – procesoram ir iebūvēti dažādi kodoli, katrs saviem uzdevumiem. Tādējādi tiktu iegūta iespēja taupīt akumulatoru klēpjdatoros.

    Reklāma

    Jau 2. septembrī Intel izziņos jaunus produktus, iespējams, EVO Powered by Core jaunie procesori arī būs to skaitā. Septembra sākuma prezentācijas ietvaros gaidāmi arī jaunie Alder Lake-S procesori, kas tapuši 10nm tehnoloģijā. Tiek gan uzskatīts, ka Alder Lake-S procesori tiks izziņoti, bet pie pircējiem tie nonāks kaut kad stipri vēlāk.

    Tieši baumas par Alder Lake-S hibrīdajiem procesoriem (vienā procesorā dažādi kodoli) liek domāt, ka Intel labprātāk veidos jaunu procesoru segmentu, kamēr AMD nenogurstoši un gana veiksmīgi skrien pēc arvien mazākiem nanometriem procesoru ražošanas tehnoloģijās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma