Web Analytics
More
    Reklāma

    Google līdz pat 2021. gada jūnijam ļaus saviem darbiniekiem strādāt attālināti

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju gigants Google apstiprinājis, ka no attālinātā darba režīma tik drīz vien atteikties nevēlas un līdz pat nākamā gada 30. jūnijam ļaus saviem darbiniekiem strādāt no mājām. Norādīts, ka iespēja savu darba ikdienu organizēt attālināti attieksies uz tiem darbiniekiem, kuriem uzticētie pienākumi nepieprasa pastāvīgu atrašanos birojā.

    Attālināta darba režīma pagarināšana iezīmē agresīvāku Google politiku attiecībā pret pienākumu veikšanu no mājām. Tāpat kā daudzi tehnoloģiju uzņēmumi, arī Google visai piesardzīgi attiecās pret iespējamību, ka pēc pāris pandēmijas mēnešiem viss varētu normalizēties un atgriezties vecajās sliedēs. Turklāt, pēdējā laikā aizvien skaidrāks paliek tas, ka Covid-19 pandēmijas draudi tik drīz vien nezudīs un uzņēmumiem jābūt gataviem turpināt vai atkal atsākt ikdienas darba procesu attālinātu organizāciju.

    Reklāma

    Bez Google vēl virkne citu tehnoloģiju kompāniju apsver vai kā Twitter – jau pieņēmušas lēmumu par labu attālinātam darbam. Atkarībā no tā, cik vēl ilgi un stingri pasauli savās važas turēs Covid-19, šķiet pamatoti domāt, ka pat lielākās tehnoloģiju kompānijas pārdomās savu pieeju attālinātajam darbam. Turklāt, iespējams, visa šī situācija pasaulē galu galā neatgriezeniski transformēs ikdienu vairumam uzņēmumu, kas, apbruņojušies ar tehnoloģiju risinājumiem, nu jau advancētākā līmenī spēj organizēt darba dzīvi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma