Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm Quick Charge 5 sola lielāku jaudu un neticamus uzlādes tempus

    Jaunākie raksti

    Ja iepriekš šķita, ka Rīgas domes vēlēšanās visi sola vienu un to pašu, bet katrs tomēr cenšas apsolīt kaut ko vairāk par konkurentu, tad tās vēl ir bērnu spēles. Ātrās uzlādes tehnoloģijas viedtālruņos ir pavisam cits līmenis!

    Xiaomi un Oppo jau ir apsolījuši super ātru 120 un 125 W uzlādi, bet šī uzlāde būs pieejama tikai konkrētā ražotāja pāris flagmaņiem. Qualcomm Quick Charge 5 sola lielāku jaudu un neticamus uzlādes tempus visiem interesentiem, kas iegādāsies viņu procesorus. Protams, vajadzēs arī saderīgu uzlādes ierīci un akumulatoru, bet tās jau visas ir nianses.

    Reklāma

    Qualcomm Quick Charge 5 sola uzlādes jaudas virs 100 W, tāpat tiek solīts, ka Quick Charge 5 uzlādēs viedierīci līdz 50% nieka 5 minūšu laikā. Lūk, šis jau sāk izklausīties neticami. Šo rādītāju Qualcomm sasniedzis ar 4500 mAh akumulatoru.

    Quick Charge 5 būšot 70% ātrāks par Quick Charge 4 un desmitkārt ātrāks par Quick Charge pirmās paaudzes uzlādi. Vienlaikus tiek solīts, ka Quick Charge 5 iestrādāti 12 dažādi aizsardzības līmeņi (temperatūra, strāva, spriegums u.tml.), kā arī Quick Charge 5 uzlāde norisināsies ar aptuveni 10 grādu zemāku akumulatora temperatūru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    28.07.2020 21:51

    Ja tāda ātruma uzlāde būtu komplektā ar lietotāja nomaināmu akumulatoru, tad jā – super. Aķis nolietojās, nopērc jaunu, lādē ātri un lieto tālāk. Protams, tā nebūs. Kapitālistiem tas nav izdevīgi.

    Reklāma