Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolucionārs veiktspējas izrāviens: uz ko spējīgs jaunais Huawei planšetdators MatePad Pro?

    Jaunākie raksti

    Mūsdienu lietotāju paaudze nebaidās paplašināt savas vēlmju robežas, pieprasot augstvērtīgu lietotāja pieredzi, 24/7 socializācijas un izklaides iespējas, kā arī uzticamu, izturīgu un portatīvu viedpalīgu, kas spēj paveikt vairākus darbus vienlaicīgi. Apvienot šīs prasības vienā ierīcē izdevies tehnoloģiju nozares līderim Huawei – pateicoties izcilai efektivitātei un veiktspējai, jaunais planšetdators MatePad Pro pārliecinās ne vienu vien tehnoloģiju entuziastu.

    “Mūsdienās planšetdatori piedzīvo  ievērojamus uzlabojumus, kļūstot par svarīgu viedierīču ekosistēmas sastāvdaļu. Piemēram, jaunākais Huawei flagmanis MatePad Pro piedāvā lietotājiem vēl nebijušu sniegumu gan darbam, gan izklaidei. Šo izsmalcināto  ierīci darbina jaudīga Kirin 990 čipkopa, kas ļauj tai darboties bez mazākās aizķeres, savukārt neredzēti liels FullView ekrāns, kas aizņem 90% no ierīces virsmas, izceļ ikvienu attēla niansi, vienlaicīgi rūpējoties par lietotāja redzi – sertificētā tehnoloģija būtiksi samazina zilo gaismu, mazinot acu nogurumu un saglabājot to veselību. Tas ir īpaši svarīgi, ņemot vērā ekrānlaiku,  ko ikviens no mums patērē ikdienā,” stāsta Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs. Viņš uzsver vēl vienu mūsdienu lietotājam svarīgu detaļu – MatePad Pro ir ļoti viegls un izturīgs, tādēļ tas kļūs par uzticamu ceļabiedru, lai kurp lietotājs dotos.

    Reklāma

    Kompakta ofisa alternatīva

    Attīstoties planšetdatoru tehnoloģijām, tās arvien vairāk tiek ieintegrētas arī darba vidē, nodrošinot uzlabotu funkcionalitāti un vienlaikus dodot darbiniekiem iespēju ātri piekļūt svarīgai informācijai, atrodoties ceļā. “Lai gan viedtālruņi joprojām ir galvenā tiešās saziņas forma, dodoties ceļā vairāk iespēju spēj sniegt tieši planšetdators. Tagad MatePad Pro iestrādāta uzlabotā Huawei App Multiplier funkcija, kas ļauj atvērt vienu lietotni divos dažādos logos un, izmantojot lielā ekrāna priekšrocības, ērti veikt vairākus darbus vienlaicīgi,” komentē A. Jekimovs.

    App Multiplier atbalsta arī mobilo lietotņu dublēšanu. Turklāt, lai nodrošinātu patērētājiem ierīci darba gatavībā jau iegādes brīdī, jaunie MatePad Pro aprīkoti ar lietotņu veikalu AppGallery, kas piedāvā vairāk nekā 60 000 dažādu lietotņu gan darba vajadzībām, gan brīvajam laikam. “Apzinoties, ka planšetdators ir kompaktāks mūsdienu darba rīks, Huawei piedāvājis vēl vienu unikālu un drošu platformu dažādu mobilo rīku ielādei. Turklāt katrā reģionā darbojas lokālās darba grupas, kuru uzdevums ir nepārtraukti paplašināt AppGallery klāstu ar vietējā tirgū izstrādātām lietotnēm, savukārt visi veikalā pieejamie rīki ir pielāgoti Huawei ierīcēm, nodrošinot izcilu lietotnes darbību un ierīces veiktspēju,” stāsta A. Jekimovs.

    Tehnoloģiju ražotāji nav aizmirsuši arī par ērtas savienojamības nozīmi šajā steidzīgajā laikā, kur katra minūte ir no svara. “Pateicoties vairāku ekrānu sadarbības (Multi-screen Collaboration) funkcijai, vairs nebūs jāizvēlas starp planšetdatoru vai viedtālruni, jo tiklīdz abas ierīces būs savienotas, lietotājs varēs pāris sekunžu laikā projicēt viedtālruņa saturu un planšetdatora ekrāna, operējot uz lielākas platības, bet pārnest jebkurus attēlus un dokumentus varēs, vienkārši pārvelkot failu no vienas ierīces uz otru,” stāsta Huawei eksperts.

    Izcila jauda visas dienas garumā

    Ikvienam lietotājam nācies piedzīvot brīdi, kad svarīga e-pasta nosūtīšanas brīdī, ierīce steidzas atgādināt par zemo akumulatora līmeni. Lai izvairītos no šādiem neptīkamiem brīžiem, planšetdatora akumulators un veiktspēja ir svarīgi aspekti, ko apskatīt, izvēloties ierīci darba vajadzībām. “Saskaņā ar veiktajiem testiem, Huawei MatePad Pro 7250 mAh lielais akumulators var izturēt līdz pat 12 stundām garu video atskaņošanu, 11,5 stundu garu interneta pārlūkošanu un pat 11 stundas nepārtraukta biroja darba bez papildu uzlādes. Un tas viss ir iespējams, pateicoties Kirin 990 mikroshēmojumam, kas piedāvā jaudīgas enerģijas taupīšanas iespējas,” stāsta Huawei eksperts.

    Turklāt MatePad Pro ir pasaulē pirmais planšetdators, kas atbalsta reverso bezvadu uzlādi. Savukārt, izmantojot SuperCharge uzlādes iespējas, pietiks ar pusstundu garu uzlādi, lai planšetdatoru varētu darbināt 3 stundas, bet, pieslēdzot to elektrības avotam uz 2,5 stundām, to varēs darbināt veselas 12 stundas.

    Radošuma sinhronizēšana

    Domājot par tiem klasisko vērtību piekritējiem, kas mūsdienās priekšroku joprojām dod papīram un pildspalvai, Huawei izveidojis jaunu viedo M-zīmuli Huawei M-Pencil, kas apvienojumā ar MatePad Pro planšetdatoru pavērs jaunas radošās iespējas katram lietotājam. “Šis M-zīmulis sevī slēpj daudz vairāk nekā lietotājs varētu iedomāties. M-Pencil atpazīst 4096 līmeņus lielu jutības pakāpi, nodrošinot dabisku zīmēšanas pieredzi un vienlaikus, reaģējot uz spiedienu, ļauj novilkt dažāda biezuma līnijas,” M-Pencil priekšrocības atklāj A. Jekimovs.

    Lai uzlabotu rakstīšanas pieredzi, M-Pencil tāpat atbalsta plaukstas noraidījuma funkciju (Palm rejection), ļaujot lietotājam ar vienu roku turēt planšetdatoru, bet otru roku izmantot, lai rakstītu, radot līdzīgas sajūtas pierakstu veikšanai kladē. Kā stāsta A. Jekimovs, pastāv divas opcijas, lai pievienotu M-zīmuli MatePad Pro planšetdatoram. “Viena iespēja ir M-zīmuli fiziski pielikt klāt ierīcei. Taču savienojumu var izveidot arī, ieslēdzot Bluetooth funkciju un atlasot M-Pencil. Savukārt brīžos, kad M-zīmuli neizmantojat, to var piestiprināt planšetdatora garākajai malai un tas automātiski uzlādēsies.”

    Tagad sasniegt produktivitātes kalngalu ir vieglāk, kā jebkad agrāk – Huawei MatePad Pro nodrošinās izcilu saikni starp darbu un privāto dzīvi, un pavērs bezgalīgas iespējas ikvienam lietotājam!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    John
    23.07.2020 16:59

    Visadi bla, bla bla sarakstiti – bet kas ar Google servisu atbalstu? Prieks kam man tas vinu Appgalery, ja tur neka normala nav??

    Kursors.lv
    23.07.2020 17:04
    Reply to  John

    Kad Google servisi atkal būs pieejami, Huawei par to noteikti painformēs. Pagaidām jāiztiek ar to, ko Huawei drīkst un var piedāvāt saviem klientiem.

    Arnis
    23.07.2020 18:50
    Reply to  John

    Varbūt vispirms noskaidro un tad runā😄 Jau tagad tur ir 85-90% no tā, ko standarta lietotājam vajag..

    John
    23.07.2020 20:14
    Reply to  Arnis

    Ja? Lieto Google servisus bez officiala atbalsta?:) apsveicu!:)

    Loti labi zinu, cik izmisigi H-ei megina iztikt bez Googles off atbalsta… Kolegis jau sadu darba iegadajas telefonu bez si atbalsta – paldies, vairak nevajag!

    Kursors.lv
    24.07.2020 07:46
    Reply to  Arnis

    Wrooooong. Lokālas nozīmes aplikāciju tur nav.

    Skābene
    24.07.2020 08:42
    Reply to  Arnis

    Smart-ID strādā? Banku aplikācies iet?Piemēram, Mobilly, Rigas karte, Latvijas pasta, Mans Rimi, Senukai, Bite, Tele2, LMT app ir?

    23.07.2020 22:01
    Reply to  John

    tu varētu uzmanīgāk lasīt, jo kā autors ir norādīta “REKLĀMA”. tas nozīmē, ka saturs ir reklāmdevēja iesniegts un tiek publicēts bez redakcijas, atšķirībā no “Preses relīzes”, kur dažreiz fantazētājiem apgriež spārnus. iekārtu iegūšana uz testiem arī nav bezmaksas pasākums, tā ir sadarbība. un reklāmas laukumu var nopirkt (paskaties uz BS Delfos).

    Kursors.lv
    24.07.2020 07:41
    Reply to  digitalk

    Iekārtu iegūšana uz testiem vienmēr ir bezmaksas sadarbība. Nekad un nevienam neesam maksājuši par iespēju kaut ko notestēt. Bet Kursora un tā komandas uzturēšana gan nav bezmaksas pasākums, tāpēc viens no mūsu ienākumu avotiem ir arī šādu reklāmrakstu publicēšana. Vienmēr gan pirms šādu rakstu publicēšanas tos uzmanīgi izlasu un ir bijuši gadījumi, kad raksts tā arī netiek publicēts, jo nu pārāk salds ķīselis sanācis. Un, jā, kā jau digitalk pareizi pamanīji, preses relīzes mēs mēdzam parediģēt, lai padarītu tās.. foršākas.

    Jurčiks
    24.07.2020 00:17

    Iespējams šis revolucionārais pārnēsājamais skaitļotājs bija neaizstājāms palīgs Ļeņinam revolūcijas un sarkanā mēra organizēšanā.

    Eggy Mega
    26.07.2020 00:10
    Reply to  Jurčiks

    Precizējums jāpiebilst, ka visu to tolaik slepus finansēja (piegādāja skaitļotājs 😂) Bismarks, tobiš Vācija

    Dāvids
    24.07.2020 09:39

    Sorry huawei, Google tagad šeit ir monopols, moška iesūdziet viņus tiesā, jo mūsdienās bez Googles aplikācijām nevar sadzīvot (nu var var, bet neviens negrib tā ņemties, it īpaši ja par ierīci samaksā gandrīz štuku).
    Visi ultra jaudīgie telefoni tiek reklamēti/pielīdzināti visādiem veiksmīgiem cilvēkiem, kaut gan mēs ļoti labi zinām kā epasts un adobe/Excel utt tagad strādā uz visiem Android budžeta telefoniem.
    Visi tie telefoni pa tūkstošiem ir paredzēti jauniešiem un sīkajiem lai spēlētu spēles un filmētu izcilas kvalitātes tik tok sūdu.
    Tā kā dārgie telefoni īstenībā ir vajadzīgi jauniešiem, viņi bez Google aplikācijām it īpaši YouTube vispār nevar izdzīvot, tā kā beidziet iestāstīt šito sviestu.
    Kāds tēviņš noteikti ka nepiekritīs, bet man vienalga, es zinu ka 99% bez Google store telefonu netaisās ņemt, šīs konkrētās cilvēku grupas uz kuriem tas viss tiek tēmēts

    Arsēnijs
    24.07.2020 16:48

    Tehniskie parametri diezgan vienlīdzīgie ar Samsung Tab S6, manuprāt. Un Tab S6 ir pieejams Google aplikācijas.

    Reklāma