Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Samsung radījis skapi drēbju ātrai un ērtai kopšanai

    Jaunākie raksti

    Samsung radījis apģērba tīrīšanas un kopšanas tehnoloģiju – elegantam skapim līdzīgo AirDresser. Tas atsvaidzina, dezinficē un gludina apģērbu ar tvaika strūklu, turklāt ir īpaši piemērots smalku un delikātu drēbju kopšanai, izmantojot sauso tīrīšanu.

    Kopj gan kašmira džemperus un kažokus, gan gaisu

    Bieži mazgājot un gludinot apģērbu, pasliktinās auduma kvalitāte un rezultātā nākas atvadīties no mīļākā džempera, kleitas vai biksēm. Samsung AirDresser saudzīgi atsvaidzina un dezinficē apģērbu ar JetSteam tehnoloģiju, kas ar jaudīgu gaisa plūsmas sistēmu ļauj tvaikam iekļūt dziļāk auduma šķiedrā, nebojājot apģērbu. Tas ļauj ietaupīt arī ķīmiskās tīrītavas radītos izdevumus un ceļā pavadīto laiku.

    Reklāma

    AirDresser novērš arī nepatīkamu tabakas, sviedru un pārtikas aromātu, un iznīcina līdz pat  99,9% vīrusu, baktēriju un 99% putekļu ērcīšu. Ierīce spēj atsvaidzināt gan kašmira vai vilnas džemperi, gan īpaši smalku vakarkleitu un kažokādas mēteli. Starp atsvaidzināšanas cikliem, atstājot skapja durvis vaļā, tas uzsūc lieko mitrumu telpā un pretī izpūš sausu gaisu, lai novērstu pelējuma veidošanos.

    Žāvē un gludina pat vilnas apģērbu

    AirDresser HeatPump žāvēšanas tehnoloģija darbojas zemā temperatūrā, lai mazinātu iespēju apģērbam radīt bojājumus vai izraisīt saraušanos. No skapja augšas tiek pūsta JetAir tvaika strūkla, bet no apakšas ir siltuma padeve. Darbojoties vienlaicīgi, tie uzlabo gaisa cirkulāciju un vienmērīgi izžāvē un izlīdzina apģērbu, lai samazinātu nepieciešamību gludināt. Neatkarīgajā Intertek testā tika uzrādīts, ka vilnas džempera krokas pilnībā izzūd, bet viskozes audumos tās tika izlīdzinātas līdz pat 80%.

    Gudra apģērba kopšana

    Samsung AirDresser ir mākslīgā intelekta iespējas, ko darbina Samsung SmartThings. AirDresser ar laiku uztver biežāk veiktās darbības, tās uzlabo un piedāvā kā regulāri izmantotās.

    AirDesser ir pieejams arī apģērba kopšanas ceļvedis, kas palīdzēs atrast un pielāgot labāko režīmu nepieciešamajam apģērbam. SmartThings lietotnē var saglabāt informāciju par savu apģērbu, lai vēlāk būtu vieglāk to kopt, jo katram būs saglabāts un atrodams piemērotākais kopšanas režīms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.07.2020 16:41

    Esmu pārsteigs, ka filtri izrādās ir mazgājami nevis tikai nomaināmi. Nu, protams, izņemot ķīmisko dezodoranta filtru ;)

    zamzung
    23.07.2020 20:58

    Veselīgu ēdienu pagatavošanai arī der?

    Reklāma