Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Health drīzumā vairs nepiedāvās vairāku veselības rādītāju monitoringu

    Jaunākie raksti

    Veselības monitorings ir viena no daudzām iespējām, ko piedāvā viedierīces. Tas ir labs risinājums, kas, domājams, daudziem palīdzējis atbrīvoties no ziemā uzkrātās riepas vai vienkārši ļāvis rūpīgāk sekot līdzi veselībai. Tikmēr visai nepatīkamu vēsti saņēmuši tie Samsung lietotāji, kuri savas veselības uzlabošanai cītīgi izmanto lietotni “Samsung Health”. Ražotājs nācis klajā ar paziņojumu, ka drīzumā šajā aplikācijā vairs neiekļaus iespēju sekot līdzi tādiem rādītājiem kā svars, uzņemtais kaloriju daudzums un kofeīna patēriņš.

    Zināms, ka lietotne zaudēs atbalstu svara, kaloriju un kofeīna patēriņa uzskaitei sākot ar Android 6.11 un viedpulksteņu 4.10 versiju. Samsung Galaxy Watch un Galaxy Fit lietotājiem, kuri turpina izmantot vecākas versijas, vēl ir pieejami minētie rādītāji, taču, lejupielādējot jaunākās, – tie vairs neparādīsies.

    Reklāma

    Šie jaunumi, domājams, krietni apbēdinājuši tos Samsung Health lietotājus, kuri šo aplikāciju veselības monitoringam izmantojuši mēnešiem vai pat gadiem. Vienlaikus tādi uzņēmumi kā Fitbit vai Garmin arvien piedāvā iespēju izsekot svaram, uzņemtajām kalorijām, kofeīna patēriņam un, protams, citiem veselības rādītājiem. Iespējams, ar šo izgājienu Samsung nodrošinās jaunu klientu pieplūdumu šīm kompānijām, kuras piedāvā bagātīgas veselības monitoringa iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    20.07.2020 09:57

    Un pareizi dara, nekad neesmu izmantojis šo funkcionalitāti un acīm redzot arī citiem tā nav vajadzīga, tādēļ arī atmet lieko!

    Krotow
    20.07.2020 14:33
    Reply to  Skābene

    Par to jau brīnījos, vai tiešām ir kādi, kuriem pietiek pacietība iebakstīt telefonā katru izdzerto ūdens glāzi un kafijas krūzi? Izskatās pēc reālas apsēstības.

    H2O
    23.07.2020 15:30
    Reply to  Krotow

    jup, tas palīdz saprast, ko un cik bieži lej sevī iekšā. fiksējot katru dzērienu esmu ievērojami samazinājis kafijas patēriņu kā arī uzlabojis savu ādas stāvokli, jo aplikācija (hydro coach) atgādina, ka esmu aizmirsis padzerties

    Krišjānis
    20.07.2020 12:28

    Kad viņi pievienos xiaomi mi band 4 ?

    Zigdevs
    20.07.2020 22:05

    Nesapratu, kāds tam ir pamatojums (iemesls)?
    Datu privātuma aizsardzība vai kas?

    Krotow
    21.07.2020 10:58

    Nupat iedomājos – varbūt jāsāk Health aplikācijā ierakstīt katra izdzertā alus pudele ;) No otras puses bīstami. Hz kam Samsung tālāk datus tirgo, pēc tam būs problēmas ar veselības apdrošināšanu.

    Reklāma