Web Analytics
More
    Reklāma

    Zoom piedāvās speciāli video konferencēm veidotu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Videokonferenču rīks Zoom šajā laikā kļuvis ļoti populārs, tāpat arī atklājušies daudzi drošības caurumi, bet turpinot savu attīstību, kompānija sāks piedāvāt speciālu viss vienā datora ekrānu, ar kura palīdzību ērti pieslēgties konferencēm.

    Sadarbojoties ar uzņēmumu DTEN, Zoom piedāvās 27 collu izmēra skārienjutīgu ekrānu, kas atgādina Microsoft Surface produktu līniju. Speciālais displejs būs aprīkots ar Zoom programmu, lai to ieslēdzot lietotājs uzreiz varētu pieslēgties konferencēm un darbam, tas darbosies tāpat kā uz mūsu datoriem bez citām liekām lietām.

    Reklāma

    Lielais planšetdators, ja to var tā nosaukt, būs aprīkots ar trim kamerām un astoņiem mikrofoniem. Speciālo ierīci varēs ērti savienot gan ar telefona lietotni un portatīvo datoru, izmantojot Bluetooth savienojumu, kas zvana laikā ļaus pārslēgties starp ekrāniem.

    Zoom plāno tirgū piedāvāt vēl līdzīgus produktus, sadarbojoties ar uzņēmumiem Neat un Poly Studio X series. DTEN un Zoom ekrāns maksā 599 USD un tā pieejamība plānota augusta mēnesī, taču ar ierobežojumu vienīgi ASV tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    20.07.2020 09:10

    Zaniem varbūt OK, bet atlikušajā laikā ķīnietis spiegos tavā mājā notiekošo un noklausīsies runāto.

    0858
    20.07.2020 09:35
    Reply to  KKTK

    ….un par to vēl prasa 600 eiras….es vēl saprastu, ja maksātu 50 ar piebildi “pārējo nosedz personalizētā informācija”

    Krotow
    20.07.2020 14:30

    Vēl saprastu ja Zoom bez bremzēm varētu izmantot savu laiku nokalpojušajās Samsung Galaxy Tab 10.1, Huawei MediaTab T1/2/3 10 u.tml., pagarinot šo iekārtu mūžu. Taču maksāt 500 naudas par Zoom televizoru? Danuna… viņus.

    Reklāma