Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” prezentējis jauno “911 Turbo”

    Jaunākie raksti

    Kāds varbūt teiks, ka “Porsche” jau martā prezentēja jauno “911 Turbo”. Taisnību sakot, tā arī bija, taču martā tika prezentēts 640 zirgspēku jaudīgais “911 Turbo S”, kurš pircēja kontā iecirtīs 200 tūkstošus eiro lielu robu. Tagad “Porsche” prezentējuši mazliet mierīgāko “911 Turbo” versiju.

    “911 Turbo” modeļu līnijā iekārtojas tieši aiz “911 Turbo S” – jaunais auto būs aprīkots 3,8 litru “twin-turbo” motoru, kas spēj attīstīt 572 zirgspēku jaudu un 750 ņūtonmetru lielu griezes momentu. Tas ir par 32 zirgspēkiem un 91 ņūtonmetru vairāk nekā iepriekšējam “911 Turbo”. Patiesībā taisnā līnijā tas būs tikpat ātrs, kā iepriekšējās paaudzes “Turbo S”. Tātad, ļoti ātrs.

    Reklāma

    “911 Turbo” līdz 100 km/h katapultēs 2,7 sekundēs, kas ir par 0,2 sekundēm ātrāk nekā iepriekšējais modelis. Iespiežot pedāli grīdā, maksimālais ātrums būs 317 kilometri stundā.

    Kā tas ierasts “Porsche” modeļos, ražotājs veicis sīkas, taču vērā ņemamas izmaiņas, lai auto padarītu nedaudz ātrāku, piemēram, priekšējie bremžu diski tagad ir par 2 milimetriem biezāki un to diametrs ir par 28 milimetriem lielāks. “Porsche” tipiski pedantiska pieeja.

    Mašīnai būs pieejams īpašs sporta izpūtējs, kā arī sporta balstiekārta, kas būs par centimetru zemāka nekā standarta balstiekārta. Ražotājs piedāvās arī “Lightweight” pakotni, kas mašīnai ļaus nomest 30 kilogramus, atbrīvojoties no aizmugurējiem sēdekļiem, kā arī samazinot priekšējo sēdekļu svaru un skaņas izolācijas daudzumu mašīnā.

    Zināms, ka ASV šī mašīna maksās, sākot no 172 tūkstošiem dolāru.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma