Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā savu Nintendo konsoles komplektu varēsi izveidot no Lego klucīšiem

    Jaunākie raksti

    Pirmie Lego un Nintendo sadarbības augļi būs redzami jau pēc pāris nedēļām, kad 1. augustā iznāks jaunā Lego Super Mario Bros. produktu līnija ar pašu Mario kā galveno sastāvdaļu. Vienlaikus Lego nav varējis nociesties, lai nepaziņotu par jau nākamo sadarbību ar Nintendo. Savā Twitter kontā Lego dalījies ar pavisam noslēpumainu video, it kā ieskicējot šī kopdarba rezultātu. Tomēr acīgais Honkongas videospēļu ziņu medijs “VJ Gamer” norādījis, ka video redzama Nintendo konsoles komplekta kopija un televizors – pilnībā salikti no lego klucīšiem.

    Pēc pašreiz pieejamajām bildēm izskatās, ka šis lego komplekts sastāvēs no 2646 klucīšiem. Savukārt uz komplektā ietilpstošā televizora iebūvēts speciāls laukums, kur iespējams lepni uzstādīt Lego Super Mario komplektā esošo Mario. Šķiet, ka pats Mario parādīsies arī uz televizora ekrāna, kuru ar televizorā iebūvētu kloķi mehāniski varēs pārvietot no vienas ekrāna malas līdz otrai, gluži kā spēlējot veco, labo Super Mario videospēli.

    Runājot par cenām, Nintendo apgalvo, ka šis Lego komplekts būs iegādājams par 250 dolāriem jeb nepilniem 220 eiro. Tikmēr pats Lego tvīts licis domāt, ka drīz vien būs pieejama detalizēta informācija par jaunāko Lego un Nintendo produktu līniju. Un tik tiešām – uzņēmums nesen dalījies ar video, kurā tuvāk iepazīstina ar jauno lego komplektu.

    Pašreiz klīst runas, ka abi – gan Lego Nintendo konsoles komplekts, gan Lego Super Mario tiks izlaisti šī gada 1. augustā.

    Attēlos zemāk iespējams uzmest aci, kā tad aptuveni varētu izskatīties nākošais Lego un Nintendo kopdarbs.

    Avots: VJ Gamer
    Avots: VJ Gamer
    Avots: VJ Gamer
    Avots: VJ Gamer
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvids Speriskas
    15.07.2020 11:39

    Uz iepakojuma LV valodā apraksts, iespaidīgi

    05.07.2021 05:18

    Latvijā lego jau pārdod vismaz 20 gadus un tas jau liecina ,ka esam aktīvāko lego pircēju pulciņā.

    Reklāma