Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairākās valstīs “Tetris” atdzimst kā tiešsaistes spēle ar naudas balvām

    Jaunākie raksti

    “Tetris” bijusi viena no visu laiku iecienītākajām puzles likšanas spēlēm, un arī mūsdienās daudzi joprojām savu brīvo laiku mēdz aizpildīt ar šādu izklaidi. Vienlaikus vairākās valstīs mobilai spēlei “Tetris” pievienots būtisks papildinājums “Tetris Primetime”. Tās būtībā ir tiešsaistes sacensības, noskaidrojot labākos klucīšu bīdītājus, kuri savā starpā ik vakaru sadala balvu fondu vairāku tūkstošu ASV dolāru apjomā.

    Zināms, ka “Tetris Primetime” noteiktās valstīs tiešraidē parādīsies visas septiņas dienas nedēļā 19:30 pēc vietējā laika, ik dienu sadalot naudas balvu kopumā 5000 ASV dolāru vērtībā. Vienlaikus pirmajā “Tetris Primetime” gadā paredzēts sadalīt vienu miljonu ASV dolāru. Papildus pašām tiešsaistes “Tetris” sacensībām tiks parādītas arī, piemēram, katras dienas labākās spēles.

    Reklāma

    Lai arī Primetime ir mobilās lietotnes “Tetris” ievērojamākais papildinājums, spēlētājiem tiek piedāvāti arī dažādi citi atjauninājumi, kas paredzēti tiem, kuri spēlēt vēlas ārpus tiešraides. Piemēram, “Tetris Royale” piedāvā vienlaikus sacensties 100 spēlētājiem. Savukārt “Tetris Together” ir režīms, kas piedāvā privātas vairāku spēlētāju spēles ar reāllaika balss čata iespējām. Protams, ka papildus šiem režīmiem joprojām pieejams arī solo variants, kur pēc aizvien labāka rezultāta tiecas tikai viens spēlētājs.

    Tomēr atšķirībā no augstāk minētajiem klucīšu likšanas variantiem, kas pieejami lietotājiem visā pasaulē, “Tetris Primetime” sākotnēji piedāvāts 16 valstīs: ASV, Kanādā, Lielbritānijā, Vācijā, Īrijā, Spānijā, Šveicē, Beļģijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dienvidāfrikā, Krievijā, Čīlē, Austrālijā un Jaunzēlandē. Pašu spēli vada Jaunzēlandes aktieris Millens Berdžs (Millen Baird), kurš iepazīstina gan ar noteikumiem, gan Tetris pasauli kopumā. Plānots, ka nākotnē pie “Tetris Primetime” varētu tikt vēl vairāku valstu spēlētāji. Varbūt starp tām būs arī Latvija.

    Tikmēr, ja vēlies uzspodrināt agrākās prasmes klucīšu likšanā, mobilā spēle “Tetris” bezmaksas pieejama gan Android, gan iOS ierīcēs.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    13.07.2020 16:45

    Parāva nostaļģija – izspēlēju vienu vecu 3D Tetra partiju: https://playminigames.ru/en/game/block-out-3d-tetris

    digitalk
    13.07.2020 18:45
    Reply to  KKTK

    kopš populārāko Tetra versiju 80-to beigās (neatceros, vai tur autoros bija norādīts Pažitnovs) ietrenējos spēlēt 10. līmenī ilgāk par 20 minūtēm, interese noplaka. vienīgais interesantais variants palika licenzētā rietumu versija, kurā bija multipleijeris pa tīklu, kur novācot n-rindas pretiniekam uzgāzās papildus kluči :)

    Reklāma