Web Analytics
More
    Reklāma

    Unreal Engine 5 īpašnieks Epic Games no Sony saņem 250 miljonus dolāru

    Jaunākie raksti

    Sony investējis 250 miljonus dolāru Epic Games, kam pieder pasaulē populārā spēle Fortnite un Unreal Engine. Nav gan zināms, vai un cik procenti Epic akciju nonākušas pie Sony. Ķīnas Tencent (PUBG īpašnieks) arī investēja Epic Games, tagad Tencent pieder ap 40% no Epic Games.

    Sony un Epic Games jau ir tuvas attiecības, jo Unreal Engine 5 pirmo reizi tika parādīts kopā ar PlayStation 5 konsoli. Unreal Engine 5 fotoreālistiskās iespējas parādītas kopā ar PlayStation 5 demo video, turklāt šis video netika renderēts pirms demonstrācijas, video nāk tieši no PlayStation 5 tā sauktā dev kit (izstrādātājiem paredzētās PlayStation 5 konsoles versijas).

    Reklāma

    Unreal Engine 5 veidots tā, lai pie spēlētājiem arvien plašāk nonāktu 4K izšķirtspējas spēlītes. Epic Games uzsver, ka Unreal Engine 5 palīdzēs arī mazākiem spēļu veidotājiem izstrādāt ļoti iespaidīgus vizuālos efektus spēlītēs. Izstrādātāji pie Unreal Engine 5 preview versijas tiks 2021. gada sākumā, bet Unreal Engine 5 gala versija būs pieejama 2021. gada nogalē.

    Jau martā bija zināms, ka PlayStation 5 būs astoņu kodolu Zen 2 procesors ar 3.5 GHz takts frekvenci un 10.28 TFLOP RDNA 2 videokarte ar 36 Compute Units un 2.23 GHz takts frekvenci. PlayStation 5 saņems arī 16 GB GDDR6 RAM.

    Microsoft savā konsolē izmanto SSD ar 2.5 GB/s datu pārraides ātrumu, kamēr Sony sola PlayStation 5 uzstādīt 5.5GB/s NVMe SSD. PlayStation 5 varēs arī uzstādīt ietilpīgākas M.2 SSD atmiņas, bet tām būs jābūt gana ātrām, lai atbalstītu jaunāko spēļu prasības. PlayStation 5 arī būs 3D Audio, ko darbina Tempest Engine. Tempest Engine nodrošinās augstas kvalitātes skaņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma