Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radīta mājokļu apsaimniekošanas lietotne Hagberg

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Hagberg, kas darbojas apsaimniekošanā, telpu uzkopšanā un teritoriju uzturēšanā ir sašūpojis Latvijas daudzdzīvokļu namu apsaimniekotāju stagnējošos ūdeņus, radot savu lietotni, lai ērtāk pārvaldītu gan iedzīvotāju saziņu, gan dažādus saistītos maksājumus.

    Jaunā lietotne myhagberg ir radīta, lai atvieglotu namu apsaimniekotāju komunikāciju ar iedzīvotājiem, kā arī lai vienā vietā apkopotu gan uzkrātos fonda līdzekļus, gan piedalītos dažādas aptaujās, kā arī sekotu līdzi saviem rēķiniem. Uzņēmums ir veicis aptauju, kurā iedzīvotāji kā vienu no lielākajām problēmām ir norādījuši finanšu līdzekļu izmantošanas necaurspīdīgumu, un Hagberg ar jaunās lietotnes palīdzību vēlas visu šo mainīt.

    Reklāma

    Tā ir mūsdienīgi veidota, lai visi procesi būtu pieejami vienuviet, lai cilvēki var sekot līdzi veiktajiem remontdarbiem un dažādām aktualitātēm saistībā ar mājokli, jo tieši informācijas nepieejamība veicina vienaldzību. Savukārt tādā veidā daudzas dzīvokļu mājas tiek vienkārši nolaistas saistībā ar zemo iemītnieku ieinteresētību.

    Myhagberg lietotni ir izstrādājis kompānijas Mobilly grupas uzņēmums MobillyTX. To ir iespējams izmēģināt gan demo versijā, gan jau lietot kā īstam lietotājam. Tā pieejama uz Android un iOS platformām, kā arī ir speciāla mājaslapas versija.

    Kādi ir jūsu pirmie iespaidi par šādu lietotni un iespējām?

    AvotsHagberg
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma