Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā Latvijā būs pieejams izturīgais Cat S42 viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Cat tālruņu globālās licences īpašnieks Bullitt Group iepazīstina ar izturīgu viedtālruni Cat S42, kas ir uzticams pat visekstremālākajos apstākļos. Jaunākais modelis Cat tālruņu klāstā, kas būs drīzumā pieejams par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu €249, ir veidots vislabākajās Cat izturīgo tālruņu tradīcijās un izmantojot desmit gadus ilgo pieredzi izturīgu tālruņu izstrādāšanā, kas šim ikdienas darba tālrunim piešķir nepārspējamu izturīgumu.

    Cat S42 ir apbrīnojams “darba zirgs” ar būtiskiem raksturlielumiem, ko klienti šajā segmentā ārkārtīgi augstu novērtē, kā, piemēram, tam ir īpaši ilgs akumulatora darbības laiks, tirgū labākie izturības rādītāji un liels, spilgts displejs, kas ir saskatāms arī spilgtā saules gaismā. Kā jau visus Cat tālruņus, arī šo var regulāri un rūpīgi tīrīt, iegremdējot ūdenī un noberžot ar karstu ziepjūdeni vai dezinfekcijas līdzekli. Tas ir svarīgi no higiēnas viedokļa, lai varētu netraucēti turpināt darbu.

    Reklāma

    “Cat tālruņu īpašniekiem ir vajadzīgs tālrunis, uz kuru viņi var paļauties, ja viņi strādā avārijas dienestos, rūpējoties par sabiedrības drošību, slimnīcās, kur higiēna ir viena no galvenajām prioritātēm, vai būvniecības nozarē. Viņu prasība ir pietiekami izturīgs tālrunis, kas var ikdienā izturēt lielo darba slodzi, un Cat S42 ir ārkārtīgi uzticams šajā ziņā un nepieviļ nevienā darba situācijā,” sacīja Bullitt Group izstrādājumu klāsta priekšsēdētāja vietnieks Pīters Kaningems (Peter Cunningham).

    Tas ir pārbaudīts saskaņā ar Cat tālruņu stingrajiem izturības standartiem, izmantojot MIL SPEC 810H testus un IP68 klases parametrus, un ir izturējis arī mūsu pamatīgos un vairākkārtējos nomešanas testus uz tērauda no 1,8 m augstuma, tostarp tālruņa nomešanu uz visām tā malām un stūriem vairākas reizes, un ir pilnībā ūdensizturīgs, iegremdējot ūdenī līdz 1,5 m dziļumam 35 minūšu garumā. Tāpat kā pārējos viedtālruņus Cat klāstā, arī šo mēs tika pakļauts vibrācijas un centrbēdzes spēka testiem un sāls miglas apstākļu iedarbībai, turklāt tas ir piemērots darbam ekstremāli augstās un zemās temperatūrās un spēj izturēt termotriecienus. Ņemiet to līdzi visur, kur vien dodaties. Tas ir veidots kā uzticams palīgs darbam sarežģītos āra apstākļos, kā arī lieliski noderēs atpūtai.

    Caurcaurēm izturīgā Cat S42 īpaši spilgtais 5,5” HD+ 18×9 displejs ir aizsargāts ar skrāpējumnoturīgu Corning® Gorilla® Glass 5 aizsargstiklu un ir saskatāms arī spilgtā saules gaismā, turklāt tā skārienjutīgās funkcijas var vadīt pat ar slapjiem pirkstiem un cimdiem rokās.

    Galvenie tehniskie parametri

    • Jaudīgs 4200 mAh akumulators
    • Ūdensizturīgs un putekļnecaurlaidīgs (IP68), izturējis nomešanas testus uz tērauda no 1,8 m augstuma, MIL SPEC 810H, Corning® Gorilla® Glass 5 aizsargstikls
    • Ūdensizturīgs viedtālrunis – līdz 1,5 m dziļumam 35 minūšu garumā
    • 5,5” HD+ 18×9 displejs, kas īpaši piemērots lietošanai brīvā dabā un kura skārienjutīgo displeju var lietot ar slapjiem pirkstiem un cimdiem rokās
    • Android™ 10 (iespējams jaunināt uz 11)
    • 3 GB RAM, 32 GB ROM, paplašināma krātuve (microSD™ karte)
    • Mediatek Helio A20 MT 6761D mikroshēmojums, 1,8 GHz četrkodolu procesors
    • 13 MP aizmugurējā kamera, 5 MP priekšējā kamera
    • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi
    • Labi satverams korpuss ar teksturētu virsmu
    • Programmējams īsceļa taustiņš, kas noderīgs Push to Talk (PTT) funkcijai, SOS funkcijai (lietotne Lone Worker) vai ātrai luktura vai kameras ieslēgšanai
    • Bluetooth 5.0, NFC
    • 3,5 mm audio spraudnis (ūdensizturīgs)
    • Divas SIM kartes (Nano SIM) + microSD
    • Android Enterprise atbalsts
    • Drošības atjauninājumi 3 gadus
    • Zero-touch atbalsts

    Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena Cat S42 viedtālrunim ir €249, un tas būs drīzumā pieejams tīmekļa vietnē www.catphones.com un pie vairākiem mazumtirgotājiem un mobilo pakalpojumu sniedzējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    11.07.2020 16:27

    Šo gan nesapratīšu- Kāda jēga ietaupīt 10$ un ielikt procesoru, ko citkārt var atrast tikai $50 tālruņos?
    Būtu normāls telefons priekš savām aprindām, bet tas procesors…

    1235
    11.07.2020 17:15
    Reply to  Prusljix

    No vecenītes pa rublim…Raskoļņikovs tiesnesim paskaidroja sava nozieguma motīvu.

    digitalk
    11.07.2020 20:06
    Reply to  Prusljix

    vairāk rīs, ātrāk nosprāgs, un labi ja tas nebūs meža vidū vai augstsprieguma mastā.

    geksis
    13.07.2020 15:00
    Reply to  digitalk

    digital doma jau laba, bet neatbilst patiesībai. Šis procesors, piedodiet “mikroshēmojums” :), ir ražots ar 12 nm tehnoloģiju, svaigākie procesori priekš mobilajām iekārtām jau tiek ražoti ar 7 nm tehnoloģiju (ja neesmu neko palaidis garām). Pie nosacījuma, ka pārējie iekārtas parametri ir vienādi, energoefektīvāks būs tas, kam ir mazāks šis parametrs (neiedziļinoties sīkumos).

    0959
    13.07.2020 15:14
    Reply to  geksis

    Telefonā, ja nemaldos, mūsdienās visvairāk tērē ekrāns….Starpība starp 7nm vai 12nm proci no ikdienas izlietojuma sastādīs….cik %?

    geksis
    13.07.2020 16:01
    Reply to  0959

    Tur jau tā lieta, ka enerģijas patēriņa ziņā būs minimālas izmaiņas (pozitīvā virzienā), bet tai pašā laikā veiktspēja palielināsies būtiski.

    0959
    13.07.2020 16:08
    Reply to  geksis

    Atkarīgs no veicamajiem darbiem…ja laidīs sintētiskos testus, ātrums uzlabosies. Ja dara parastos ikdienas darbus, kuros lielāko daļu laika aizņem lasīšana, izlasītā uztveršana un lēmumu pieņemšana – es teiktu, ka ekrāna taupīšanas režīms ir svarīgāks par CPU….
    Protams, ja telefons paredzēts automatizētai CPU-intensīvai apstrādei (paroļu pielasīšana, piem) – ātrāks un energoefektīvs CPU ir ļoti svarīgs.

    Qqwert
    11.07.2020 18:43

    Protams atkarīgs kāda šim aparātam būs cena, bet es noteikti izvēlētos kādu no blackview izturīgākie telefoniem.
    https://www.blackview.hk/

    Kursors.lv
    11.07.2020 22:46
    Reply to  Qqwert

    Rakstā taču teikts, ka ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir €249.

    Krotow
    13.07.2020 19:46

    Atkal Mediatek. Vai ir arī citi “ekstrēmiem apstākļiem” paredzētie viedtālruņi ar kādu jēdzīgāku čipsetu?

    Reklāma