Web Analytics
More
    Reklāma

    Sega izlaidīs savas oriģinālās Astro City spēļu konsoles mini versiju

    Jaunākie raksti

    Datorspēļu izstrādātājs Sega paziņojis par to, ka izlaidīs maza izmēra oriģinālo Astro City spēļu staciju, kura dienas gaismu ieraudzīja tālajā 1993.gadā, un tajā būs iebūvētas 36 oriģinālās spēles.

    Vecās spēļu konsoles piedzīvo sava veida renesansi, jo tiek izlaistas atjauninātas versijas ar visām spēlēm, kā arī nesen ziņojām par jaunu konsoli Polymega, kura apvienos vairākas vecās konsoles vienā. Astro City Mini būs modernizēts atjauninājums oriģinālai ierīcei, kura savulaik bija speciāli aprīkota ar 29 collu krāsu ekrānu, īpašu uzsvaru liekot uz pareizo leņķi un baltās krāsas piesātinābu. Tā bija tāda klasika, kādu nu jau var redzēt tikai filmās īpašajās spēļu zālēs.

    Reklāma

    Jaunā Astro City Mini konsole būs aprīkota ar tādām populārām spēlēm kā Virtual Fighter, Golden Axe, Alien Storm un citām. Šo kastīti būs iespējams paņemt plaukstā, norādot uz tās izmēriem, taču tik un tā būs pieejama gan kursorsvira, gan vairākas kontroles pogas un mazs ekrāns. Tāpat HDMI izeja, divas USB-A tipa pieslēgvietas un 3,5mm austiņu izeja, lai nodrošinātu netraucētu divvientulību ar savu jauno spēļu draugu.

    Tiesa konsole būs pieejama Japānā, vismaz sākumā, un tā pārdošanā varētu nonākt 2020.gada beigās. Cena aptuveni 120 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma