Web Analytics
More
    Reklāma

    Polymega spēļu konsole būs viss vienā superierīce

    Jaunākie raksti

    Kalifornijā bāzētais uzņēmums Playmaji ir radījis all-in-one spēļu konsoli Polymega. Labi, varbūt tā nav viss vienā, bet šī būs pirmā modulāra videospēļu ierīce, kura ļaus spēlēt jau vēstures grāmatas ierakstītās spēles no kasetēm, kā arī diskiem, bet mūsdienīgu elpu sniegs iespēja izmantot kādu no videospēļu straumēšanas servisiem.

    Polymega nav kārtējā spēļu konsole, kura nostaļģisku iemeslu dēļ ļaus spēlēt pīlīšu šaušanu vai Super Mario, tā ir radīta ar skatu nākotnē un plašu pielietojumu. Piemēram, tai iespējams pievienot speciālus moduļus, kuri palaidīs dažādu veidu kasešu spēles, kā arī iespējams pievienot speciālo pistoli, lai šautu pīlītes (Duck Hunt). Standarta komplektācijā tā gan ir aprīkota ar konsoli, kurai pieejams disku lasītājs un bezvadu kontrolieri. Tāpat būs iespējams lejupielādēt spēles pašā konsolē.

    Reklāma

    Sākotnēji būs pieejami 4 atsevišķi pievienojami moduļi kasešu spēlēm:

    Polymega standarta modelis atbalstīs mūsdienīgākas spēļu disku sistēmas, kā PlayStation, TurboGrafx-CD, Sega CD, Neo Geo CD un Sega Saturn.

    Avots: Polymega

    Vēl gan nav zināms, kuru no videospēļu straumēšanas servisiem Polymega atbalstīs. Šobrīd ierīci vēl nav iespējams iegādāties, taču tā varētu būt pieejama sākot ar 6.jūliju, un Eiropā bāzes versija maksās sākot no 499,99 EUR. Tātad cenas ziņā šī iekārta ir pat dārgāka par Sony Playstation un Xbox konsolēm, un katrs modulis būs jāiegādājas atsevišķi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    HMH
    08.06.2020 16:29

    Jā cenas ziņā padārgi sanāk… Varu ieteikt Nvidia Shield vai kādu citu jēdzīgu android TV kasti + RetroArch un lieta darīta

    Reklāma