Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft Family Safety” – digitālās drošības risinājums tavai ģimenei

    Jaunākie raksti

    Microsoft nesen nāca klajā ar jaunu lietotni ģimenēm “Microsoft Family Safety”, kas palīdzēs sekot līdzi vistuvāko cilvēku gan digitālajai, gan arī fiziskajai drošībai. Šobrīd uzņēmums palaidis lietotnes priekšskatījuma versiju, kas ietver tiešām plašu monitoringu ar tādām iespējām kā ekrāna laika un satura filtri dažādām mobilajām aplikācijām, atrašanās vietas kopīgošana un daudz kas cits.

    Zemāk esošajā video iespējams novērtēt jaunās lietotnes funkcijas.

    Reklāma

    https://www.youtube.com/watch?v=yAD6W_sCMQA&feature=emb_title

    “Microsoft Family Safety” būs pieejama, iegādājoties Microsoft 365 Family abonementu, kura cena ir nepilni 89 eiro. Lietotne atbalsta virkni drošības risinājumu, kas īpaši fokusēti uz bērnu digitālo un fizisko drošību. Piemēram:

    Satura filtri sniedz bērniem drošas un atbilstošas interneta pārlūkošanas iespējas. Ar tīmekļa un meklēšanas filtru palīdzību iespējams bloķēt pieaugušajiem domātu saturu un iestatīt pārlūkošanas iespējas bērniem draudzīgās mājaslapās iekš Microsoft Edge. Satura filtru funkcija ietver:

    • Dažādu lietotņu un spēļu filtrus;
    • Tīmekļa un meklēšanas filtrus;
    • Satura filtra pieprasījumu iespējas. 

    Ekrāna laika ierobežojumi – iespēja iestatīt ekrāna laika ierobežojumus dažādām lietotnēm un spēlēm, kas darbojas dažādās ierīcēs. Funkcija ietver:

    • Aplikāciju un spēļu ierobežojumus, kuri darbosies Xbox, Windows, Android ierīcēs;
    • Ierīču ierobežojumus, kuri attieksies uz Xbox un Windows ierīcēm;
    • Ekrāna laika pieprasījumu iespējas.

    Aktivitāšu pārskati – iespēja gūt priekšstatu par ģimenes aktivitātēm digitālajā vidē. Lietotne piedāvā iepazīties, piemēram, ar bērnu aktivitāšu pārskatiem, kas sniedz informāciju par ekrāna laiku, apmeklētākajām vietnēm, atslēgvārdiem, kas tiek meklēti tiešsaistē un citus datus. Šāda aktivitāšu pārskata funkcija ietver:

    • Kopsavilkumus par dažādām darbībām tīmeklī;
    • Iknedēļas ziņojumus e-pastā.

    Atrašanās vietas iespējas – ar atrašanas vietas kopīgošanas funkciju iespēja detalizēti apskatīt kartē, kurā vietā konkrētajā brīdī atrodas ģimenes loceklis un tādējādi būt lietas kursā par savu tuvinieku, īpaši bērnu fizisko drošību. Iespējams arī saglabāt tuvinieku biežāk apmeklētās vietas. Funkcija īsumā ietver:

    • Vietas kopīgošanas iespējas;
    • Iespēju saglabāt konkrētas lokācijas;
    • Pārskatus par ģimenes locekļu pārvietošanos.

    Vēl augstākai digitālajai drošībai Microsoft iesaka iestatīt Microsoft Edge kā noklusējuma pārlūku un vienlaikus citas lietotnes, kā Chrome vai Safari vienkārši nobloķēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ineta
    09.07.2020 09:24

    Interesanti, vai MS Family Safety “nesakausies” ar Google Family Link, ja abi būs uz vienas ierīces.

    Reklāma