Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus lētais viedtālrunis Nord tiks izziņots 21. jūlijā

    Jaunākie raksti

    Palicis pavisam nedaudz līdz uzzināsim plašāk par OnePlus “atgriešanos pie saknēm” – jau 21. jūlijā tiks oficiāli izziņots OnePlus Nord viedtālruņa modelis, ko iepriekš baumu avoti dēvēja par OnePlus Z un OnePlus 8 Lite.

    OnePlus Nord darbinās Snapdragon 765G, kā arī zināms, ka šis lētākais OnePlus viedtālrunis būs pieejams Eiropā un Āzijā, bet ASV vismaz sākumā paliks bez jaunā viedtālruņa. Plānotā OnePlus Nord cena ir zem 500 dolāru, kas ir aptuveni 445 eiro.

    Reklāma

    Jau oficiāli apsolīts, ka OnePlus Nord tiks pie flagmaņa cienīgas kameras, bet mēs jau zinām, ka arī 999 eiro OnePlus 8 Pro kameras noteikti nav sliktas, bet tās tomēr netiek līdzi Samsung un Huawei veikumam.

    OnePlus pat gājuši tik tālu, ka par OnePlus Nord tiek veidota dokumentālā filma, tās stāsts aizsākas OnePlus pašos pirmsākumos.

    OnePlus Nord – ekrānkopija no reklāmas video
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0853
    07.07.2020 09:53

    Noliecu galvu veikalinga specu priekšā, kas spēj pārliecināt pircējus ka 400-500 eiras – tas ir lētais telefons. Var jau būt, ka tik mazam ražotājam kā 1+ tās izmaksas objektīvi ir lielākas, kā tam pašam aplim….grūti spriest.

    digitalk
    07.07.2020 11:04
    Reply to  0853

    1+ jau nereklamē, ka tas ir “lētais telefons”, to uzrakstīja Artis.

    0853
    07.07.2020 11:15
    Reply to  digitalk

    Ko tu atkal īgņojies, lasi starp rindām:

    OnePlus stated that “OnePlus Nord will be the company’s first smartphone product line that will make the premium OnePlus experience accessible to more users.”

    P.S. Paldies par ieteikto Win7 apdeitu paku, mēģināju laukos uzbāzt, bet 2. fāzē aplauzās un revertējās. Manuprāt, savulaik tur vietējie meistari ir kaut ko sajājuši ar saviem līkajiem nagiem, vispār tā ir ofic. un aktivēta instalācija. Iepriekš Win10 mēģināju (lai paildzinātu hrome un skype mūžu uz tā senā dzelža), bet preinstalācijas validators atzina, ka 10niekā nav draiveru video.

    digitalk
    07.07.2020 11:52
    Reply to  0853

    kāds tur īgnums… man vnk neliekas, ka 1+ pastiprināti karina makaronus uz ausīm. Nord šobrīd, kā Artis raksta, būs lētākais visā 1+ modeļu piedāvājumā.

    ps. ja vajag ko tehniski pakonsultēt vari uzjautāt man forumā ar PM vai apspriest tur publiski (ja nu citiem noder). tas, ka w10 nav draiveru nenozīmē, ka video ražotājs tādus nav atstājis no win8 laikiem :)

    0853
    07.07.2020 12:32
    Reply to  digitalk

    es jau nesaku, ka karina makaronus! neesmu jau Putins, kurš nesen kad uzņēmēji lūdza atbalstu, tos nosauca par torgašiem (tipa, neesat jau tie, ko būtu jāatbalsta). Viņu bizness ir ražot un piedāvāt, neviens jau pircējus ar varu nevelk pie kases – tik daudz es saprotu.

    paldies par piedāvājumu, pag. gad arī padomāju, ka w10 var ietūcīt vecākus drivārijus, bet zin kā – kamēr iet, neļauj jau to dzelzi mocīt ilgāk par stundu. Tagad jau ar Win7 paku dabūju dzirdēt par kaitniecību) nu nekas, pienāks diena kad skaips neies un tad jau atgriezīšos pie w10 apgreida tēmas. Bija doma par Linux, bet tā būtu jau cita bundža ar tārpiem, kaut gan arī w10 interfeiss tur nozīmētu ilgu un sāpīgu adaptācijas periodu. Pēdējā laikā gan cilvēki ir pieņēmuši domu par mesendžeriem telefonā…tā ka redzēs, kas notiksies ar vecīti. Šeit pat laikam vairāk attieksmes, ne tehniska problēma.

    Reklāma