Web Analytics
More
    Reklāma

    Minecraft beidzot tiek arī uz brokastu pārslu iepakojuma

    Jaunākie raksti

    Nemaz nav tik daudz datorspēļu, kas tikušas uz brokastu pārslu iepakojuma. Minecraft spējis pievienoties iepriekš uz pārslu iepakojuma pabijušajām datorspēlēm Angry Birds, Super Mario un Overwatch. Kellogg’s paziņojis, ka Minecraft brokastu pārslas būs zaļas un izskatīsies pēc maziem zefīriņiem. Jaunās brokastu pārslas būs ar kanēļa garšu.

    Pagaidām nav zināms, vai Minecraft brokastu pārslas tiks piedāvātas arī ārpus ASV.

    Reklāma

    Minecraft ir viena no populārākajām spēlēm pasaulē, pagājušajā gadā tā svinēja 10. pastāvēšanas gadadienu, turklāt šo spēli ik mēnesi spēlē 112 miljoni cilvēku, kas ir ievērojams skaits tik senai spēlei.

    Microsoft pirms aptuveni pusotra gada izlaida Minecraft atjauninājumu, kas piesaistīja aptuveni 20 miljonu jaunu lietotāju uzmanību šai spēlei. Minecraft nav bezmaksas spēle, tāpēc šādi pārdošanas apjomi ir fantastiski laikā, kad bez maksas pieejamas Fortnite, Apex Legends un pāris citas populārās spēles.

    Jau pagājušā gada augustā bija zināms, ka Mojang kopā ar Nvidia strādā pie spēles Minecraft vizuālo uzlabojumu pakotnes, kas būs pieejama Nvidia RTX videokaršu lietotājiem spēles Windows 10 versijā. Un šobrīd paši nepacietīgākie Minecraft fani var doties uz Microsoft Store un iegūt spēles versiju ar ray-tracing atbalstu. Lai piekļūtu Minecraft ray-tracing beta, nāksies doties uz Microsoft Store, sameklēt Xbox Insider Hub lietotni, to uzstādīt datorā, atrast Insider content sadaļu un izvēlēties Minecraft Beta. Tālāk atliek vien nospiest Join un atjaunināt Minecraft līdz 1.15.0.8. versijai.

    Microsoft vēl 2014. gadā iegādājās Minecraft par 2.5 miljardiem dolāru, šobrīd tiek uzskatīts, ka Minecraft spēle ir daudz vērtīgāka par iegādes cenu. Microsoft norāda, ka pārdoti 176 miljoni Minecraft spēles kopiju, padarot šo spēli par pasaulē pārdotāko.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma