Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ļauj vērot dinozaurus reālajā pasaulē, izmantojot papildināto realitāti

    Jaunākie raksti

    Ļoti žēl vai tieši pretēji – par laimi, ka nedzīvojam pasaulē, kur pār zemi valdīja baismīgie un mežonīgie dinozauri. Līdz šim, lai uzzinātu par radībām ko vairāk, bija jāņem rokā enciklopēdija vai jānoskatās kāda fantastikas žanra filma. Taču Google radis veidu, kā dinozaurus iepazīt pavisam citādāk. Izmantojot papildinātās realitātes tehnoloģiju, Google piedāvā vērot tuvāk 10 dažādus dinozaurus un to iespējamo ikdienu uz planētas Zeme.

    Jau 2019. gadā Google sāka piedāvāt iespēju papildinātajā realitātē vērot dažādus dzīvniekus – kaķus, skorpionus, lāčus, tīģerus, un daudz citu radību. Nu šim sarakstam pievienojies arī bariņš dinozauru. Tie veidoti tādā pašā grafikā kā papildinātās realitātes mobilā spēle “Jurassic World Live”.

    Reklāma

    Lietotājam papildinātajā realitātē būs iespēja redzēt kopumā 10 dažādu sugu dinozaurus: tiranozauru, velosireptoru, triseraptoru, spinozauru, stegozauru, brahiozauru, ankilozauru, dilofozauru, pteranodonu un parazaurolofu. Šie visi dinozauri, protams, pēc savas uzbūves ir ļoti dažādi. Google uzsver, ka šie papildinātās realitātes dzīvnieki automātiski pielāgosies savai videi. Tomēr jāskatās, kā tas patiesībā izdosies, jo līdz šim mērogošanas kļūdu dēļ lietotāji redzējuši, piemēram, visai netipiska izmēra, masīvas papildinātās realitātes pīles.

    Būtiski, ka šāda iespēja pieejama ne ar kuru katru ierīci. Ja esi Android fans, būs nepieciešama ARCore atbalstīta ierīce. Savukārt, ja priekšroku dod iOS, vajadzēs ierīci ar iOS 11 vai jaunāku versiju.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    03.07.2020 12:40

    Kādu linku nebūtu slikti, citādi tukša runa.

    Reklāma