Web Analytics
More
    Reklāma

    Datorspēlē Cyberpunk 2077 būs iestrādāts “GTA” režīms

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātāju CD Projekt Red radītā spēle Cyberpunk 2077 ir viena no šī gada gaidītākajām pirmās personas šaušanas un zinātniskās fantastiskās žanru datorspēlēm. Klajā nākusi informācija, ka to būs iespējams spēlēt brīvā režīmā, attiecīgajā spēles vidē darot visu, ko sirds kāro.

    Jaunā iespēja tiek saukta par “GTA mode”, kura darbosies paralēli spēles sižeta misijām. Kā norāda pārstāvis no CD Projekt, tad spēlētāji paši varēs izvēlēties, kādā virzienā vadīt datorspēli, jo esot arvien dziļāk sižetā, būs izteiktāk redzamas atšķirības starp misijām un brīvo režīmu. Šo varētu salīdzināt ar kaut ko no Mafia pirmās daļas, kurā pēc visu misiju iziešanas, parādījās plašākas iespējas atrasties spēles kartē un darīt vairāk lietu, bet misijas veidoja to īsto spēles garšu.

    Reklāma

    Cyberpunk 2077 oficiāli būs pieejams šī gada 19. novembrī. Uz jauno paaudžu Xbox Series X un PlayStation 5 tā gaidāma 2021. gadā. Spēle izstrādes versijā piedāvāja arī slidināšanos pa sienām, bet dizaina nolūku labad tā tomēr izņemta ārā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    03.07.2020 09:21

    Lūdzu citātu, kur tiek runāts par “gta režīmu”. Viss, ko es redzu ir- “If you want to go out on a rampage and have no remorse, then you have got the option, and that’s fine with us,” said CDPR’s Max Pears in an interview with PCGamesN. “However, once you start to play the missions and see the amount of options you have, I think that will make players stop and think a little bit before doing something reckless…We’ve seen a lot of people default to that ‘GTA mode’ and then after a little bit they realise how many things are different and adjust how they play.”

    digitalk
    03.07.2020 10:36

    ziņa pārtulkota no kāda jau trešā pārpublicētāja. tie jau katru ziņu pārstāsta saviem vārdiem, lai netiktu apvainoti plaģiātā. saturs taču “jāģenerē”, citādi reklāmas nepelnīs un būs jāiet strādāt pa īstam.

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Čiekurs
    03.07.2020 11:19
    Reply to  digitalk

    Bāc, sasmējos par pēdējo. :D
    Ja agrāk jauniešus, kuri nemācījās biedēja ar grāvju racēja amatu, tad tagad tas varēru būt influenceris. Lai gan no grāvja vismaz ir kāds labums.

    geksis
    05.07.2020 16:12

    Kas tad īsti izstrādā spēli? CD projekt vai CD projekt red?! Cik zinu viens ir izstrādātājs otrs publicētājs, bet autors laikam nezina starpību.

    geksis
    05.07.2020 18:02
    geksis
    05.07.2020 23:27

    Starpcitu nākošreiz precīzāk tulko avotu, jo tur arī ir minēts pareizais nosaukums.

    Reklāma