Web Analytics
More
    Reklāma

    Guardzilla novērošanas kameru serviss pārtrauc darbu un par to nepaziņo klientiem

    Jaunākie raksti

    Iekštelpu novērošanas kameru uzņēmums Guardzilla pavisam klusā veidā pārtraucis savu darbību, par to jūnija mēnesī paziņojot savā mājaslapā, un atstājot savus esošos klientus ar nestrādājošām ierīcēm.

    Guardzilla jau no 2019. gada decembra ir problēmas ar klientu servisu, kurš principā nav atbildējis uz klientu jautājumiem, un kā izrādījies, tad kompānija ir pārtraukusi savu darbību. Par to netika ziņots iepriekš klientiem, kaut arī oficiālā lietone jau nestrādāja pāris mēnešus, bet vienīgā oficiālā informācija ir divi teikumi mājaslapā. Tā kā novērošanas kameras darbojušās ar mākoņservisa palīdzību, tas nozīmē, ka tās ir palikušas nelietojamas, kas klientus atstāj visai nepatīkamā situācija, jo iegādātais produkts vienkārši nestrādā un nav izmantojams citā formā.

    Reklāma

    Vēl viena interesanta nianse šajā visā ir tā, ka ja kāda cita kompānija iegādāsies Guardzilla, tad pircēja rokās nonāks esošie produkti un klientu informācija, kas noteikti neliecina par drošu praksi datu apstrādē, bet arī šeit klientiem principā rokas ir sasietas. No šī uzņēmuma noteikti vajadzētu mācīties sliktās prakses piemērus klientu apkalpošanā. Guardzilla produktus joprojām ir iespējams iegādāties Amazon interneta veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nelabojams
    01.07.2020 13:38

    Ieņirdzu par tiem, kas paļaujas uz šiem mākoņservisiem. Ne pirmie šitie, kas pazūd, un ne pēdējie. Kārtējais apliecinājums, ka tāda veida mākoņserviss var būt tikai papildus fīča, bet visam ir jāspēj darboties arī autonomi.

    KKTK
    01.07.2020 14:12

    Varbūt ir jāsāk lietas saukt īstajos vārdos? Nevis “mākoņserviss”, bet “kāds cits dators, par kuru tev nav pilnīgi nekādas kontroles”? Es saprotu, ka PR materiālos tā nevūs nekas, bet piemēram šinī lapā to gan varētu atļauties ;)

    Aldisb
    02.07.2020 19:09

    Precīzi, termini ir jāveido pēc iespējas īsāki, saglabājot definīciju. Sāpe ir citur.

    Reklāma