Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais iPhone modelis varētu nesaņemt austiņas un lādētāju

    Jaunākie raksti

    Gremdējoties nesenajos paziņojumos par gaidāmajiem Apple programmatūras jaunumiem no WWDC20 konferences, ir parādījušās visai interesantas baumas, ka nākamās paaudzes iPhone telefoni standarta komplektācijā vairs varētu nesaņemt austiņas un lādētāju, bet būs aprīkots vien ar USB-C kabeli.

    Kaut arī šī informācija šķiet daļēji neticama, tomēr analītiķis Ming-Chi Kuo, kuram ir visai uzticama vēsture, paredzot ar Apple produktiem saistītos jaunumus, izteicis šādu apgalvojumu. Nav īsti skaidra kompānijas motivācija tā rīkoties, taču kā alternatīva tiktu piedāvāta iespēja atsevišķi iegādāties 20W ātrās uzlādes lādētāju. Protams, kā viens no iemesliem ir atkritumu samazināšana un cenas samazināšana, jo 5G pieejamība sadārdzinās telefona ražošanu.

    Ja arī šī informācija izrādīsies patiesa, tad no Apple puses tā būtu kāršu likšana tieši uz esošo lietotāju bāzes, kuriem visdrīzāk ir liekas EarPods austiņas un vairāki lādētāji, kas šo lietu nepieejamību kompensētu. Jāpiekrīt arī kritiķiem, kuri norāda uz to, ka nevar pārdot ierīci, kuru pat nav iespējams uzlādēt ar standarta komplektāciju. Tas būtu kā joks saistībā ar to, ka nākotnes iPhone būs baterija, kuru nav iespējams nomainīt un uzlādēt, tāpēc katru reizi jāiegādājas jauns telefons.

    Nākamo iPhone 12 sērijas telefonu ražošanas grafiks šobrīd kavējas par aptuveni četrām līdz sešām nedēļām, taču to prezentācija tāpat gaidāma jau ierasti septembrī ar iespēju, ka ierīces pie pircējiem nonāks oktobrī vai novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    30.06.2020 14:10

    Ceru, ka tas atspoguļosies arī cenā.

    30.06.2020 14:12

    velti. Think Different :-P

    1213
    30.06.2020 14:38

    Kamōn, apspriest aifona cenu ir sliktais tonis. Skaistajā jaunajā pasaulē, kurā gudri un nosvērti cilvēki lieto tikai apple un tesla izstrādājumus, cena ir vienkārši fakts, skaitlis, nevis faktors.

    Lauris
    30.06.2020 15:37

    Ne jau cenas samazināšanas nolūkā tas tiek darīts, tādēļ var necerēt. Tā būs reizē izpatikšana zaļajiem, jo piemēram es pēdējiem trim lietotajiem telefoniem līdzi nākošo lādētāju un austiņas neesmu izmantojis, un gan jau tādu ir daudz. Otrs ir tas,ka ka varēs notirgot papildus “ātros” lādētājus un gan jau arī kādu aipodu.

    Jānis
    01.07.2020 09:00
    Reply to  Lauris

    Taisnība, kad nomainīju savu iepriekšējo iphone uz jaunāku – gan lādētāju, gan austiņas neesmu pat izņēmis no kastītes.
    Protams, tāpat neiekļaut lādētāju ir pilnīgs absurds, jo ne visiem ir veci iphone.
    Bet par austiņām gan esmu ievērojis, ka daži telefonu ražotāji neiekļauj tās komplektā.

    Bien Venidos
    30.06.2020 17:22

    Izladeto telefonu izmet atkritumos un noperc jaunu. Loģiski. 😀

    Skābene
    01.07.2020 08:36
    Reply to  Bien Venidos

    Uz ielām būs Apple superchargeri, kur varēsi pielikt un uzlādēt, samakājot taisnīgu atlīdzību! :D

    Reklāma