Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer pievērsies enerģijas dzērienu biznesam

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Acer nupat iepazīstinājis ar vairākiem jauniem klēpjdatoru, galddatoru un monitoru modeļiem. Būtībā tas ir arī tas, ko lietotājs parasti sagaida no elektronikas ražotāja. Taču kā ķirsītis uz kūkas Acer produktu prezentācijā bija pavisam kaut kas ar ierīcēm nesaistīts, atklājot pilnīgi jaunu produktu kategorijā: enerģijas dzērieni. Ar šādu soli Acer, šķiet, pastiprina stereotipu, ka neiztrūkstošs geimeru sabiedrotais, kas vēlās vakara stundās pacels spārnos, ir visai garda, kofeīnu saturoša enerģijas bumba.

    Acer savam enerģijas dzērienam devis visai episku nosaukumu ”Predator Shot”, kas, šķiet, paredzēts tiem geimeriem, kas ar savu hobiju gatavi intensīvi nodarboties ja ne visu, tad lielāko daļu nakts. Pats Acer norāda, ka dzēriens bagāts ar dažādiem vitamīniem, minerālvielām un, domājams, pašu galveno tajā visā – tonnām kofeīna. Predator Shot izlaišanas datums un cena gan vēl nav norādīta. Taču visā visumā tas varētu būt cerīgs biznesa virziens uzņēmumam, kas pamatā nodarbojas ar pasaulē pazīstama zīmola ierīču ražošanu.

    Reklāma

    Avots: Acer

    Jāsaka arī, ka Acer nav pirmais datortehnikas uzņēmums, kas pievērsies enerģiju palielinošu ēdamo preču ražošanai. Šādu taciņu jau ieminis arī Razer, kas kopš 2019. gada piedāvā pulverveida enerģijas dzērienu maisījumu “Respawn”.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0935
    26.06.2020 09:35

    Viss būs labi līdz pirmajam kibersportistam, kas atmetīs pekas sesijas vidū un uz galda būs dzēriena bundža. Jā, šie dzērieni nav veselīgi, bet tajā brīdī tas vairs nebūs svarīgi – kinderiem acu priekšā būs svaigs arguments, ka varbūt tomēr nevajag dzert būsterus.

    Kaspars
    26.06.2020 10:17
    Reply to  0935

    Nepiekrītu. Red Bull`us taču Vācijā sāka pirkt tikai pēctam, ka Austrijā tos pasludināja par neveselīgiem un aizliedza. :D

    Krotow
    28.06.2020 00:49
    Reply to  0935

    Zinot, cik alkaloīdi viltīgi, nebūtu brīnums. Un vēl pielies šņabi štimmungam.

    Reklāma