Web Analytics
More
    Reklāma

    Klienti ziņo par kvalitātes kontroles problēmām “Tesla Model Y”

    Jaunākie raksti

    Mēdz gadīties, ka jauna modeļa ražošanas apjomu kāpināšana autoražotājiem sagādā zināmas problēmas, tomēr ziņas par “Tesla Model Y” liecina, ka ražotājs saskāries ar nopietnākām problēmām, nekā tas būtu sagaidāms. Arī iepriekšējiem “Tesla” modeļiem bijušas atsevišķas problēmas ar uzbūves kvalitāti.

    Kā liecina internetā pieejamā informācija, vairāki “Model Y” klienti saņēmuši savus auto, kuros aizmugurējie sēdekļi nav bijuši piestiprināti pie mašīnas rāmja. Problēmas esot sākušās, atsākot ražošanu Kalifornijas rūpnīcā.

    Nepiestiprināti sēdekļi, protams, ir gana nopietna problēma, taču tā nebūt nav vienīgā “Model Y” kvalitātes problēma. Lietotāji sūdzās par kārtīgi nepievienotām drošības jostām un to stiprinājumiem, tāpat konstatētas problēmas auto krāsojumam un salona apdares paneļiem. Klienti pat esot atteikušies pieņemt savas mašīnas, līdz tām netiks novērsti trūkumi. Tiek ziņots, ka “Tesla” esot sazinājusies ar daļu saviem klientiem, lai ieplānotu citu auto piegādes termiņu. Tas saistīts tieši ar kvalitātes problēmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1214
    19.06.2020 12:14

    Sistēmu raksturo ne tik daudz pati kļūda, cik reakcija uz to. Tagad redzēs, vai Tesla ies pa uzlabojumu ceļu vai atbildēs ar “you are using it wrong” – tas arī lielā mērā noteiks kmpānijas likteni.

    Kursors.lv
    19.06.2020 12:30
    Reply to  1214

    Tesla, tāpat kā visi citi auto ražotāji, nemitīgi uzlabo savus auto.

    1214
    19.06.2020 12:35

    Maska kungs ir liels ekscentrikas piekritējs un reizēm pieņem dīvainus lēmumus, ja kāds no padomes viņu neaprauj. Ar harizmātiskajiem cilvēkiem reizēm notiek lietas, ko nekad nepieļautu piezemēts vadītājs. Dzīvosim – redzēsim, tā teikt.

    KKTK
    19.06.2020 13:58
    Reply to  1214

    Nu tak ņems un samainīs vai saremontēs (tāpat kā tos apelsīna krāsojumu gļukus dažiem). Un nekādi Maska kungi nav jāiesaista parastu ražošanas gļuku gadījumā :D

    Anonymous
    19.06.2020 19:14
    Reply to  KKTK

    Domāju, ka cenas līmenis uzstāda defektu sarežģītības latiņu – nevar par šo cenu kompostrēt pircēja smadzenes ar nepieskrūvētiem beņķiem un krāsas lažu.

    Krotow
    19.06.2020 18:28

    Tik traki kā ar PSRS auto, kuriem bija jābrauc pakaļ uz rūpnīcu un jāpārskrūvē, pirms pirkums vispār sāka pats ripot, vēl nav. Taču taupīt uz kvalitātes kontroles rēķina nav smuki. Pietiek jau ar gļukainiem elektronikas produktiem visur.

    Reklāma