Web Analytics
More
    Reklāma

    Hey ir e-pasta serviss, kas nerādīs neko lieku

    Jaunākie raksti

    Pie apvāršņiem parādījies kāds jauns e-pasta serviss Hey, kas sola mainīt veidu kā mēs lietojam e-pastu, atbrīvojot to no visa liekā un saņemot e-pastus tikai no tiem un par to, ko patiešām vēlamies.

    Hey e-pasta platformu radījis projektu vadības programmatūras uzņēmums Basecamp. Kā jau ierasts šādā jomā, viņu mērķis ir revolucionizēt un atgriezt e-pasta lietošanu pie tā saknēm, padarot to vienkāršu. E-pasta servisa sniedzējs vispirms, saņemot e-pastu no jaunas adreses, vienmēr jautās, vai klients vispār to vēlas saņemt, lai tādējādi noskenētu ienākošo plūsmu, pēc tam nākotnē vairs nekad to nepiedāvājot.

    Reklāma

    Ja ierasti mēs redzam sadaļu Inbox, kur ir ienākošo ziņu plūsma, tad Hey serviss piedāvās Imbox, kura doma ir attēlot tieši svarīgāko informāciju, kādai būtu jābūt e-pasta pamatdomai. The Feed sadaļā tiks attēloti visas tās ienākošās ziņas, kuras parasti saistītas ar dažāda veida informāciju kā dažādi Newsletter, informatīvie ziņojumi un līdzīgi. Paper Trail būs specāla sadaļa visiem maksājumiem, pavadzīmēm, rēķiniem, tātad viss kas saistīts ar kāda veida naudas plūsmu. Šis gan kopumā neizklausās kaut kas ļoti atšķirīgāks kā varētu sakārtot savu Gmail kontu. Tāpat Hey būs vērsts uz to, lai veidotu darba plūsmu, balstoties uz saņemtajiem e-pastiem.

    Serviss pavisam nesen uzsācis savu darbību, un joprojām nav iespējams pievienot savu domēnu, taču šī iespēja parādīsies līdz gada beigām, tāpēc šobrīd visas adreses beigsies ar “@hey.com”. Servisa cena ir 99 USD gada laikā, un tas pat neļaus integrēt jau esošos e-pastu, tātad nāksies veidot visu no jauna. Šobrīd var pieteikties 14 dienu bezmaksas izmēģinājuma periodam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andis
    19.06.2020 16:28

    No lasītā apraksta ir nulle motivācijas pamēģināt. Gmail dara visu to pašu un spam neesmu redzējis kopš sāku lietot gmail. Daudz nopietnāka problēma ir, ja kāds epasts no interneta veikala vai valsts iestādes tiek nekorekti interpretēts ka newsletter un noslēpts kaut kur.

    1214
    19.06.2020 16:48

    Saistībā ar šo servisu šobrīd būtiskāk ir, vai tas vispār turpinās darbu kontekstā ar hey/apple konfliktu (apple grib, lai abonēšana tiktu apmaksāta caur appstori, kas tiem ļautu ņemt 30% sev).

    Oskars
    19.06.2020 22:25

    Neredzu nevienu iemeslu, kaapeec paariet uz shaadu, ja Office 365 man gada izmaksaa leetak.

    Oskars
    21.06.2020 04:40
    Reklāma