Web Analytics
More
    Reklāma

    NBA vīrusu plāno ierobežot ar Oura viedajiem gredzeniem

    Jaunākie raksti

    Nacionālā basketbola asociācija (NBA) turpina virzību uz savas sezonas atklāšanu, ko stipri kavējuši Covid-19 pandēmijas ierobežojumi. Komandas dažādos veidos cenšas apkarot vīrusu, gan veicot regulārus testus, gan ievērojot karantīnu un citus drošības pasākumus. Vienlaikus NBA nav gājis secen fakts par Oura gredzenu nozīmi vīrusa izplatības mazināšanā, kas ļāvis apsvērt domu ar šādu rotu izdaiļot arī spēlētāju pirkstus.

    Mēneša sākumā fiksētie Rietumvirdžīnijas universitātes Rokfellera neirozinātnes institūta pētījumu rezultāti ļāva secināt, ka Oura viedie gredzeni ar 90% precizitāti spēj prognozēt un laikus paredzēt ar COVID-19 saistīto simptomu rašanos. Tādējādi par vīrusa klātbūtni iespējams uzzināt pat trīs dienas iepriekš.

    Reklāma

    Domājams, ka NBA spēlētājiem Oura viedo gredzenu nēsāšana nebūs obligāts pasākums. Vienlaikus atrunāts arī aspekts par datu privātumu – komandas personālam būs piekļuve spēlētāja datiem vien tajā gadījumā, ja ierīce fiksēs pazīmes par vīrusa esamību, kas automātiski pieprasa arī tūlītēju medicīnisko pārbaudi.

    Pagaidām NBA vēl nav skaļi paziņojusi, ka vīrusa izplatību spēlētāju vidū centīsies ierobežot tieši ar viedo gredzenu palīdzību. Tomēr ļoti iespējams, ka pavisam drīz kādam no NBA spēlētājiem pirkstā tomēr pazibēs Oura viedais gredzens.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma