Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD laiž klajā jauno Philips 272B1G monitoru

    Jaunākie raksti

    MMD, displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris, paziņo par jauno Philips 272B1G Full HD monitoru, kas paredzēts optimālam komfortam un produktivitātei, paturot prātā samazinātu ietekmi uz vidi. Šis 27 collu (68,6 cm) LCD monitors ir vēl viens pagājušajā gadā izlaistā videi nekaitīgā displeja Philips 241B7QGJ uzlabojums. Ekoloģiski domājošiem profesionāļiem jaunais modelis piedāvā pilnu inovatīvu rīku komplektu, lai uzlabotu veiktspēju darbā, vienlaikus saudzējot apkārtējo vidi. Papildus enerģijas ietaupījumam 272B1G monitors sniedz arī lielisku produktivitāti, ko palīdz nodrošināt pilna spektra augstas veiktspējas un inteliģentas ergonomiskās funkcijas, tostarp IPS tehnoloģija, LowBlue režīms un SmartErgoBase.

    Šī ir pirmā izvēle ekoloģiski domājošiem profesionāļiem, kuri meklē īpaši energoefektīvus instrumentus ar izcilu veiktspēju, kas atbilst jaunākajiem enerģijas efektivitātes standartiem, ko nodrošina Energy Star 8.0 sertifikāts.

    Reklāma

    Philips 272B1G monitors atbalsta Philips ilgtermiņa apņemšanos nodrošināt ilgtspējību un samazinātu ietekmi uz apkārtējo vidi. Šis videi nekaitīgais monitors, kas atbilst RoHS standartiem (1), pilnībā izslēdz tādas vielas kā svins, dzīvsudrabs un PVC/BFR. Turklāt visas korpusa plastmasas, metāla detaļas un iepakojuma materiāli ir 100 % otrreiz pārstrādājami.

    Domāt zaļi ir modē

    Savienojot jauno energoefektīvo dizainu ar virkni enerģijas taupīšanas tehnoloģiju, Philips 272B1G ir mūsdienīgs risinājums jaunajam ilgtspējīgās produktivitātes modelim.

    Viena no tehnoloģijām, kas palīdz Philips 272B1G pakāpties uz augstāku enerģijas klasi, vienlaikus nodrošinot izcilu veiktspēju, ir PowerSensor, kas ar nekaitīgu infrasarkano signālu palīdzību nosaka lietotāja prombūtni un automātiski samazina monitora spilgtumu, samazinot enerģijas izmaksas līdz pat 70 procentiem. Savukārt LightSensor tehnoloģija pielāgo attēla spilgtumu atkarībā no apgaismojuma apstākļiem telpā. Bet arī tas vēl nav viss! Ar jauno energoefektīvo funkciju Philips 272B1G izmanto jaunu LED fona apgaismojuma tehnoloģiju, kas saglabā spilgtuma un krāsu precizitāti, izmantojot ievērojami mazāk enerģijas. A++ enerģijas klase vēl vairāk uzsver modeļa energoefektivitāti.

    Pilnīgas enerģijas taupīšanas nolūkā Philips monitoru ir pievienojis nulles enerģijas patēriņa slēdzi. Uzsitot 0 vatu slēdzim (kas ir ērti novietots displeja aizmugurē), monitors pilnībā atslēdzas no strāvas. Tā rezultātā enerģija netiek patērēta, vēl vairāk samazinot oglekļa dioksīda emisijas daudzumu.

    Ideāla ilgtspējības un lieliskas veiktspējas kombinācija

    Philips 272B1G pārstāv progresīvus, energoefektīvus jaunās paaudzes darbarīkus, kurus pieprasa mūsdienu profesionāļi, kuriem rūp apkārtējā vide. Monitora energoefektīvā konstrukcija nodrošina lielisku produktivitāti un augstu veiktspēju, un tā ir atbilde uz nozares nepieciešamību attīstīties šajos mainīgajos laikos.

    Philips 272B1G ir aprīkots ar 1920 x 1080 Full HD izšķirtspējas paneli un IPS tehnoloģiju, piedāvājot izcili spilgtus un izteiksmīgus attēlus, kurus var baudīt gandrīz no jebkura leņķa. IPS paneļi ir arī lieliska izvēle profesionāļiem, kuriem pastāvīgi nepieciešama krāsu precizitāte un nemainīgs spilgtums. Turklāt Adaptive-Sync garantē nevainojamu video kvalitāti.

    Turklāt acu nogurums, kas rodas, pavadot daudzas stundas pie datora, nav problēma ar Philips 272B1G, jo tas ir aprīkots ar galvenajām ergonomiskajām funkcijām, lai maksimāli palielinātu lietotāja komfortu. LowBlue režīms un Flicker-free tehnoloģija, kas novērš mirgošanu un palīdz acīm nenogurt, kā arī pilnībā pielāgojams SmartErgo statīvs ļauj lietotājiem novietot monitoru optimālā stāvoklī maksimālam komfortam, palīdzot atvieglot fizisko slodzi ilgas darbdienas laikā.

    Šis monitors būs izturīgs, efektīvs un izcils sabiedrotais profesionāliem lietotājiem, lai apmierinātu aktuālās vajadzības, kas radušās no pārmaiņām darba ikdienā, vienlaikus pozitīvi ietekmējot mūsu vidi.

    Philips 272B1G monitors ir pieejams no 2020. gada jūnija par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 229,00 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma