Web Analytics
More
    Reklāma

    Realme €500 viedtālrunis saņem 120Hz ekrānu un periskopa kameru

    Jaunākie raksti

    Realme uzsācis Eiropā piedāvāt vairākas augstvērtīgas ierīces, to skaitā ir viedais pulkstenis un tagad arī flagmaņu klases viedtālrunis par 500 eiro. Realme X3 SuperZoom cenā pārspēj ne tikai Apple un Samsung, bet arī izgriež pogas Xiaomi.

    Realme ir viens no BBK Electronics zīmoliem – Oppo un OnePlus viedtālruņus ražo BBK Electronics Corporation; BBK Electronics pieder Vivo un Oppo zīmoli, bet tehniski OnePlus ir Oppo meitasuzņēmums. Vivo nesen radīja jaunu viedtālruņu apakšzīmolu iQOO.

    Reklāma

    Realme X3 SuperZoom saņēmis Snapdragon 855+ procesoru, kas gan ir pagājušā gada flagmaņu procesors. Viedtālrunis ticis arī pie 60x hibrīdā palielinājuma, ko nodrošina 5x palielinājuma periskopa kamera, kāda jau bija Huawei viedtālruņos. Periskopa kameru pavada arī 64 megapikseļu Samsung ISOCELL GW1 kamera un 8 megapikseļu platleņķa kamera ar 119 grādu skata leņķi.

    Realme X3 SuperZoom pat iebūvēts Starry Mode režīms, kas palīdzēs fotografēt naksnīgās debesis. Starry Mode režīmā viedtālrunis uzņem līdz 10 ilgas ekspozīcijas fotogrāfijām, kas tiek savienotas kopā, izveidojot zvaigžņotas debess HDR attēlu. Gan jau redzēsim, vai solītais arī dzīvē darbojas.

    Realme X3 SuperZoom bāzes modelim ir 12 GB RAM, 256GB UFS 3.0+Turbo Write+HPB atmiņa un 30W Dart Flash Charge. Viedtālruņa ekrānam ir 6.6 collas, 2400 x 1080 izšķirtspēja, kā arī ekrāns prot darboties ar 90 Hz vai 120 Hz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Liepins
    29.05.2020 11:41

    Laikam jau tur ir vēl kaudze visādi parametri jāskatās. Īpaši tam super zoom. Piem OIS, kas Huawei vai nu nav vai darbojas slikti. Tad matricas ražotājs ir no svara

    Ivars IR
    02.06.2020 02:35

    Kad varētu būt sagaidāms Latvijā?

    Reklāma